- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.941
güzel canım afiyet olsun....N
apim cano ablam geldi toplandıkkk teyzem geldi eniştwm kuzen geldi çayy içicez şimdi elmalı turta ve bisküvi parçsatası yaptık çayla yicez
Hanimda oldum ya giiOo maviş hanim ozlendiniznaber
hayırdır ablam bi sıkıntı mı var?Bunalım takıldım biraz
Nasılsin tatil iyi geldimi
hanımsın tabiiHanimda oldum ya giicanim bnim bnde sizleri ozledim temizlik filan ettim kendimi buldum burdan cikamiyodum islerim kaliyodu biraz is guc yaptim cocukla oynuyorum arada oyle be kuzum.Sen naptin yemekleri ayarlayabildinmi
hayırdır ablam bi sıkıntı mı var?
çok şükür tebdil-i mekanda ferahlık vardır demişler aynen öyle oldu :)
Aa niye iptal oldular ki canimhanımsın tabiiiyi yapmışsın kuzucum. ayarlamıştım ama misafirler iptal oldu işleri çıktı .
sevindim o zamanGünlük sorunlar güzelim toparladim sayılır
babamı işten çağırmışlar yarın ,halamın eşinin de müşterisi gelecekmiş öyle işte mavişim.Aa niye iptal oldular ki canim
güzel canım afiyet olsun....
hayır olsun inşAllah psikolojık olabilirÇok halsizimm göğüsüm ağrıyoo
Gelirim
Bugün şu beş saat kadar yoktu fazla işte yapmadım gidip bir rapor vereyim
Bilniyorum canım yaaaahayır olsun inşAllah psikolojık olabilir
günün gelince test yaparsın hayırlısı olsun hakkında her şeyin gülümBilniyorum canım yaaaa
Aminnnn yaaa amagünün gelince test yaparsın hayırlısı olsun hakkında her şeyin gülüm
Him anladim canim nasip degilmis demekkibabamı işten çağırmışlar yarın ,halamın eşinin de müşterisi gelecekmiş öyle işte mavişim.
Cokmu belirtilerin var guliAminnnn yaaa ama
Mide bulantısı göğüs ağrısı kasık ağrısı ani halsizlik iştahsızlık böyle canımCokmu belirtilerin var guli
canım çok düşünme ,ben her ay bisürü belirti yaşadım hapsi boş çıktı iki üç aydır düşünmüyorum belirti falan da Yok artık psikollojik oluyor mide bile bulanıyo psikolojikMide bulantısı göğüs ağrısı kasık ağrısı ani halsizlik iştahsızlık böyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?