- 22 Ağustos 2015
- 29.621
- 1
- 86.372
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.921
Allah allah canim aayip etmis bilerek yaptiysa ortada bisey var gibi gozkmuyorKiz bizde dun gol kenari piknik yaptik.
Gorumcem gelecek diye hava alanina gittik
Aldik kizi. Ne konustu ne bisey yapti
Iyi aksamlar dedik kaynanama birkatik benim ustum camurlu diye ustumu degistirmeye eve gittim bulasiklari topladm. Kaynanama gittik sonra esimle.
Dugun albumumuz cikmisti onuda goturduk.
Gorumcem hic konusmadi
Kaynanamda surati asikti.
Esimi gorunce konusmaya basladi o gelmedi sanmisti cunku.
Neyse yemek cay tatli vs hep hizmet ettim.
Gorumcem kalkip sekerini bile almadi .
Neyse dedm sonra kalkarken opmek icin uzandim gorusruz deyip el salladi hastayim dddi oysa hastalik sadece sarilmakla bulasmaz ayni ortamda kalincada bulasir.
Neyse iste diğerlerini optk gittik
Kayinvalidem mi yoksa gorumcem icin mi diyorsun bilmiyorum canim ama kayinvalidem kizi gelince tamamiyle beni ayak alti eleman olarak kullanir.Allah allah canim aayip etmis bilerek yaptiysa ortada bisey var gibi gozkmuyor
Oyle isine gelince derlerki gelin evlendi annesi babasi artk burasiKayinvalidem mi yoksa gorumcem icin mi diyorsun bilmiyorum canim ama kayinvalidem kizi gelince tamamiyle beni ayak alti eleman olarak kullanir.
Is varsa cagirir. Gezmek tozmak alisveris olunca gorumcem veya kendi arkadaslarini tercih eder...
Kac defa hasta oldum bana bir bardak bitki cayi yapmadı..
Gorumcem de hafif grip olmus ona yapti
Iste insanin kendi evladi ayri oluyor tabi
Benim biseu almama karsi cikar kendisi veya kizinin almasina cikmaz hatta kendisi der alalim diye.
Kayinbabam kaynanama gorumcesini sevmiyormus gibi bisey ima etti.
Kaynanamda gorumcemi cok severim gorumcesini sevmeyen kocasini da sevmiyordur dedi.
Bende gulerek anne sende bir ara sevmiyordun ki herhalde babanin aklinda oyle kalmis dedim
Sonra nasıl toparlayacagini bilemedi
Malesef oyleOyle isine gelince derlerki gelin evlendi annesi babasi artk burasi
Ama kimsenin gercek annelik yaptigi yok genel anlamda diyorum yani gelinlik muamele.. maalesef o.is ole olmuyor herkesin kendi anasi babasi kardesi.. maalesef gercek bu yani allah basimizdan eksik etmesin
Kayinvalide kizinin dedigi zoruna gitmez.Ama sen ayni şeyi söyle herhangi bi konuda oturur aģlar tasa eder.. istesekte olmuyor yani herkes bi yerde alinganlik yapiyor
Annen baban nerdeler canim babanenmi yakin sizeMalesef oyle
Kac haftadir canim keskek istiyodu
Yapalim dedim bugday bilr kaynatti ama yapmadi dusun canm.
Babanneme dedim Allah raxi olsun o yaptı getiriyor simdi
Yok kız kaynanam ameliyat lmuştu dün görümcemlerden eve götütmüşlerKaynananlardan ses yok demi
Annen baban nerdeler canim babanenmi yakin size
Himm anladim peki gorusuyormusunuz..Annemle babam ayri ben babannemle yasadim. Her masrafimi o gordu Allah razi olsun
Babam annem ayri kisilerle evli
Kardesimde babannemle kaliyor
Oo maviş hanim ozlendinizGunaydin kizlaaarr
Evet annem sehir dışında telefonla da olsa görüşüyorzHimm anladim peki gorusuyormusunuz..
huuuuu kızlaaaaarH M Gul-i zar T Tatlianne20 N nur mawish B Bugunneselibirgun @bebem-1221 IsikOlsun
Efendim caneeeehuuuuu kızlaaaaarH M Gul-i zar T Tatlianne20 N nur mawish B Bugunneselibirgun @bebem-1221 IsikOlsun
apim cano ablam geldi toplandıkkk teyzem geldi eniştwm kuzen geldi çayy içicez şimdi elmalı turta ve bisküvi parçsatası yaptık çayla yiceznabersin sekeerrr
ay unutmusum ablam S Sifayildizi hiç gelmiyon sen deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?