- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 29
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.961
Yaa canım ben gebeliğimdeki gibi hissediyom ama fark buuu yaaaa inşallah yokturcanım çok düşünme ,ben her ay bisürü belirti yaşadım hapsi boş çıktı iki üç aydır düşünmüyorum belirti falan da Yok artık psikollojik oluyor mide bile bulanıyo psikolojik
Rabbim size nasip etsinncanım çok düşünme ,ben her ay bisürü belirti yaşadım hapsi boş çıktı iki üç aydır düşünmüyorum belirti falan da Yok artık psikollojik oluyor mide bile bulanıyo psikolojik
hayırlısı be gülii nasipte varsa gelir çinden yemenden yoksa ne gelir elden ..Yaa canım ben gebeliğimdeki gibi hissediyom ama fark buuu yaaaa inşallah yoktur
Aynn canımmmmm kısmettthayırlısı be gülii nasipte varsa gelir çinden yemenden yoksa ne gelir elden ..
Caaaaanim :)
Bende uyudum biraz yeni uyandim yine uyucam :))
etiket yapıcaktım tam sen yazdın kalp kalbe karşıymışCaaaaanim :)
Mrb kizlar hayirli aksamlar..
Beeen Saadeeettin teksoy
Komedyen var bitane o geldi aklima:)) mizahi vardir coko kim kiii
o balonlar varya sarı olan N nur mawish mor olanBende uyudum biraz yeni uyandim yine uyucam :))
Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin...Dua edelim ulkemiz icin insallh selamete ve zafere cikmasi icin..
hmm tm canım bilmiyorum ben.Komedyen var bitane o geldi aklima:)) mizahi vardir cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?