- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 29
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.901
Ne için durmam lazım koz anlamadımYok yok senin durman gerek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne için durmam lazım koz anlamadımYok yok senin durman gerek.
Getmeyinnnn uykum yoookkk salak salk bakınırım lennnKizlar bn uyuyorum. Goslerim gidio.opuldunuz
O işi cözmen icin anladinNe için durmam lazım koz anlamadım
Kaderim canımmmm ahhhh ahhhhAynen yaa. Vallha ben uzuluyorum onda tik yok
Hadi yat dinlen guzelce gece uykunu al duani oku yat canim hayirli gecelerGetmeyinnnn uykum yoookkk salak salk bakınırım lennn
Anladımm canım duaaa istiyorum başınızı yastığa koyarken bana dua edin kız nolurrO işi cözmen icin anladin
Hacet namazini kil duani yap insallah gece makbuldir kilmak biz ederiz ama.seninde etmen lazmAnladımm canım duaaa istiyorum başınızı yastığa koyarken bana dua edin kız nolurr
Ediyom canımmm etmem miiiiHacet namazini kil duani yap insallah gece makbuldir kilmak biz ederiz ama.seninde etmen lazm
Sanada canımmm nasılsınnGunaydin kizlaaarr
Iyi canim sagolasin sen nasilsin nasil gidiyoSanada canımmm nasılsınn
Napim canım gece görümcemle konuştum anlatmamaıştım aon yaşadıklarımı anlattım ben seni haklı buluyorum dedi ne kadar kardeşimde olsa haklı benim için önde dediIyi canim sagolasin sen nasilsin nasil gidiyo
Kaynananlardan ses yok demiNapim canım gece görümcemle konuştum anlatmamaıştım aon yaşadıklarımı anlattım ben seni haklı buluyorum dedi ne kadar kardeşimde olsa haklı benim için önde dedi