- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.376
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.741
Gulizar sana onbinbesyuzaltiyuzseksen90kere soyledim ama nafile. Belki digerlerini dinlersin ben anlataamadim gayriHahahahahahahha tamam
O begeni olmayacak tmm oki doki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulizar sana onbinbesyuzaltiyuzseksen90kere soyledim ama nafile. Belki digerlerini dinlersin ben anlataamadim gayriHahahahahahahha tamam
Haha aynen mavisim oda olmazHanimefendiler desem pek bi sahtece olur
Ayyy ğardonnn tamamGulizar sana onbinbesyuzaltiyuzseksen90kere soyledim ama nafile. Belki digerlerini dinlersin ben anlataamadim gayri
O begeni olmayacak tmm oki doki
Ben bilmim kız insan anasının evinde bile yabancılii kendiniEee cevap verin ne yemek yapcaginiz
Yengec burma. Ahtapot salat akrep pilav : PEee cevap verin ne yemek yapcaginiz
Merak degil uyurgezer besbelli gulumannene nerden oyle merak gelmis acaba
LennnMerak degil uyurgezer besbelli gulum
Deli etcrm senii bekleeeMerak degil uyurgezer besbelli gulum
Yuh leny oneeeeeYengec burma. Ahtapot salat akrep pilav : P
Guli bak canim kendini donat. Okula basla kursa git kitap oku vs vs vs..Canım sıkılıyooo yaaaa
Naaaayiiiiirrr yapamezsinDeli etcrm senii bekleee
Guli bak canim kendini donat. Okula basla kursa git kitap oku vs vs vs..
Canin sıkilmasi tabiki normal ama habire yazma valla okuyunca bile surekli can sıkılıyor..
Aynen öle oluyor kuzmBen bilmim kız insan anasının evinde bile yabancılii kendini
Menu tatlim surekli klasik şeylermi yicen bunlari dene icindeki canavar ciksin yumuşağim diyordun yaYuh leny oneeeee
Olabilir bak denemek lazimmMenu tatlim surekli klasik şeylermi yicen bunlari dene icindeki canavar ciksin yumuşağim diyordun ya
Canim tavsiye benimki yazma demedim ki :)Ben gidiyorum artık yazmıcam bidaha da girmicem
Canim tavsiye benimki yazma demedim ki :)
Haksizmiyim datli. Boş durdukca insanin cani daha cok sklmazmi?Olabilir bak denemek lazimm