- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.701
vayyy iyimiş:)bizim evde kamera sistemi var bakıcı ile baştan konuştuk sürekli takip ediyorum
orası nere ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyy iyimiş:)bizim evde kamera sistemi var bakıcı ile baştan konuştuk sürekli takip ediyorum
Diyorum ya ilk evlendigimizde borcumuzla birlikte gelirimiz de cok degildi memur maaşi olarak. Ama yine de hamdolsun muhtac olmadik Rabbim yardim etti. Dikkat ettk sadecekatılıyorum gelir ne kadar artsa giderde o kadar artıyor
memur maaşı günü belli olduğu için gideceği yerler de belli oluyorDiyorum ya ilk evlendigimizde borcumuzla birlikte gelirimiz de cok degildi memur maaşi olarak. Ama yine de hamdolsun muhtac olmadik Rabbim yardim etti. Dikkat ettk sadece
Sus valla gebertirim anana laf etme sende anasın. Valla bak bu konuda tavizim yok ıslak kürekle vururum ağzına:) Tamam ne yaşandıysa yaşandı bitti gitti unut kapat konuyudelirdim len hico delirttiler beni hele o anam yok mu o anam
Dimi anne yinede .. :)Sus valla gebertirim anana laf etme sende anasın. Valla bak bu konuda tavizim yok ıslak kürekle vururum ağzına:) Tamam ne yaşandıysa yaşandı bitti gitti unut kapat konuyu
Bi kedi gordum galiba
Guli duydunmu beğenmene itiraz var. Gozukmuyor yazilanlar. Kuzum begenme lutfen 10000 tane bildirim oluyor.....Anamın kedisi oynuyommm anam doymuyoo oyınlara
Daha yeni geldiler gaci deme kizYeni gelen arkidesle hosgeldiniz gacilar
Banane banane bende gacı olcam bananeDaha yeni geldiler gaci deme kiz
Gaci neydi ayolBanane banane bende gacı olcam banane
Olsun alisirlarDaha yeni geldiler gaci deme kiz
Aman boşver her neyse işte . Gacı desin bana da ben eksik kalamam herkes gacıymış burda benim neyim eksik diğer gacılardan bende gacı olcam bananeGaci neydi ayol
Evettt canım bi kedi gördünn kız dibimden ayrılmıyo normalde hiö yanıma gelmezdi şimdi dibimden ayrılmıyooo korkuyorum ama sevmeyede çalışıyommmBi kedi gordum galiba
Ayy bn korkarim hic elleyemem kedi kopegeEvettt canım bi kedi gördünn kız dibimden ayrılmıyo normalde hiö yanıma gelmezdi şimdi dibimden ayrılmıyooo korkuyorum ama sevmeyede çalışıyommm
Hahahahahahahha tamambegeni yapmayak qacılar mesajları goremiyom bıraz acemilik var daha:)