- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.721
Bizdensin gaciAman boşver her neyse işte . Gacı desin bana da ben eksik kalamam herkes gacıymış burda benim neyim eksik diğer gacılardan bende gacı olcam banane
N nur mawish nolur bana da gacı de
Nur diycek bana gacı diye. O demezse olmam vallaha da olmam. Yıkarım burayı başınıza bana gacı diyceksinizBizdensin gaci
Kız ben her geldiğimde anne at şunu diyodum ama yinede fazla sevmimm ani hareketi var ilk gece 6da yatmaya çalıştım onun odasının kapısını açık bırakmışım bi baktım elimle oynuyooo sabah bi çığlık attım hepsini kaldırdım ayağaaaaa deli oşdum annemde dedi sen niye kapısını kapatmadın ne bilim dedim gelmez sandımAyy bn korkarim hic elleyemem kedi kopege
Hadi beraber yakakSonunda sıyırdım balatalarıneyse gidim bi cigara tellendireyim de kendime geleyim
Owww en sevdiğim insan tipi :) Gel bacım yamacıma gel :)Hadi beraber yakak
Ne yani biz icmiyok diye sevmiyon mu heeeeOwww en sevdiğim insan tipi :) Gel bacım yamacıma gel :)
Severim tabiki bebeğim. Ama tiryakileri ayrı bi seviyim kanım daha çok ısınıyo onlara napim :)Ne yani biz icmiyok diye sevmiyon mu heeee
Bak bak simdi bisi dicem anladin haaa :)Severim tabiki bebeğim. Ama tiryakileri ayrı bi seviyim kanım daha çok ısınıyo onlara napim :)
Iç bakalim nere kadar:)Olur içerim :)
Kız ben her geldiğimde anne at şunu diyodum ama yinede fazla sevmimm ani hareketi var ilk gece 6da yatmaya çalıştım onun odasının kapısını açık bırakmışım bi baktım elimle oynuyooo sabah bi çığlık attım hepsini kaldırdım ayağaaaaa deli oşdum annemde dedi sen niye kapısını kapatmadın ne bilim dedim gelmez sandım
Ohhh valla güzel getti şimdide bi kahve yapamOwww en sevdiğim insan tipi :) Gel bacım yamacıma gel :)
Kız küçük kardeşim istemiş ondanannene nerden oyle merak gelmis acaba
Ben hergün her saat içmim kafam bozuksa kaçamak kardeşim saolsunnn hahahahcigara sagliga zararli etmeyin eylemeyin gizlaaadumana niye para verilir zehir yav
Ayipsin ol dabiAman boşver her neyse işte . Gacı desin bana da ben eksik kalamam herkes gacıymış burda benim neyim eksik diğer gacılardan bende gacı olcam banane
N nur mawish nolur bana da gacı de
Mrb hosgeldinSelam kızlar ben yeniyim burda
Hosgeldin bacimSelam kızlar ben yeniyim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?