inşallah sagolasın.. işte elime az para kalıyor ama sabrediyorum da..
bir yanım buruk değer mi diyorum işten cıksam maddi anlamda çok zorlanacagı
bu şekilde de böyle ne bileyim işte karmakarışık
Şahsen degmiyor.. tek avantajin sigorta yatmasi ama diger turlu hem ona hem buna ver derken elindekinin fifty fifty olmasi küfür gibi :) bilemiyorum benimde kafam karisirdi sahsen

bakıcılara güvenim yok kuzum

Şahsen degmiyor.. tek avantajin sigorta yatmasi ama diger turlu hem ona hem buna ver derken elindekinin fifty fifty olmasi küfür gibi :) bilemiyorum benimde kafam karisirdi sahsen
ne bileyim be canım.. eşimin aldıgı 2300 tl maaş işten cksam hayatta yetmez.. el mahkum işte.. yoksa 900 tl için felan yavrumu bırakmamda.. bende çaresizim..
kadnn yediği içtiği tabi 700 tl ile kalmıyor kalır mı..

Ya biliyormusun bu dusunce aslinda bizim dusuncemiz.. biz esimle yeni evlendigimizde 2 bucuk bile almiyoduk memur esim ve 800 kira ustune borc oduyorduk faturalar filan derkene..ama sukur ki doyuyorduk oluyordu bi sekilde. Rabbim veriyor kolayligini.. Ona guven biraz da tutumlu ol yeter bence

Boşver unut artık geçmişte kaldı. Bak çok şükür hayatın düzene girdi bunun keyfini çıkar bebeğim :)

Kafam darmadağın kuzum :) nasıl dağıtayım moralim çok bozuk kimseye yaranamıyorum hastayım sıkıldım bunaldim her şey sıkıntı her şey problem
Canım benim allah yardimcin olsin burdakilerde ole hep bi derdi var ama bole giderse bize oluyor olan kimseye değil inan bende herşeye goz yıkayıp susmasam çok şeyler varda ne edecen var bole sorumsuzlar

işimden olmak istemiyorum çünkü böyle bir yerde böyle bir işte çalışmak ta inan mucize gibi..
900 tl ile en azından yavrumun ihtiyaçlarını herşeyini karşılıyorum kendi ihtyçlarımı karşılıyorum eşime destek oluyorum öyle avutuyorum kendimi ne bileyim.

Ya kendince elbet hakli olabilirsin ama kucuk bi cocugun varken şuan ki durumda bence ertelenebilirdi belkim. Senin tercihn tabi en buyuk iş evladinin o guzel zamanlarini degerlendirmek.. memuriyete bagli degilsen firsatin varsa. Yanlis anlama arkadasim fikrim sadece tabi

elime çok az para kalıyor be hico sence değer mi ?
İyi çıkalım o zaman sende çık bende çıkayım . Bizim deliler evde iyice dellendirsinler .. Kızım 900 lira çok iyi para deli misin sen evde oturunca kocanın eline bakınca daha mı iyi olacak. Boşver çocuklar büyüyor bi şekilde iş kadının güvencesidir.

delirdim len hico delirttiler beni hele o anam yok mu o anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…