- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.561
Evet canim kafa dinlemek de denebilirAnladım kafanı dinlemek istiyon canıni sıkıyor bu adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim kafa dinlemek de denebilirAnladım kafanı dinlemek istiyon canıni sıkıyor bu adam
Ama fazla yalniz kalma kafa yorma gir muhabbet et bisiler yapEvet canim kafa dinlemek de denebilir
Girerim canim sagolasinAma fazla yalniz kalma kafa yorma gir muhabbet et bisiler yap
E neler yapiyonuzGirerim canim sagolasin
Hoşgeldin canım herzamn bekleriz burayabende geldim:)
Kolay gelsin canım kaç yaşında çocuk ne meslek:)iş yerindeyim ama sıkılıyorum evde de oğlum durmuyor işte de sıkılıyorum:)
oğlum 1. 5 yaşında bende sgk da memur umKolay gelsin canım kaç yaşında çocuk ne meslek:)
Oh maşallah kuzm allah anali babalı büyütsün bura güzel topik herkes yok ama gelsinler seversin canimoğlum 1. 5 yaşında bende sgk da memur um
Yok kuzm düşük oldi 2 ay önce kürtaj oldum kaldı öle ismim nasip gelecektekine onun vesilesiyle açtım burayiT Tatlianne20 senin çocuk var mı kuzum
Yok kuzm düşük oldi 2 ay önce kürtaj oldum kaldı öle ismim nasip gelecektekine onun vesilesiyle açtım burayiT Tatlianne20 senin çocuk var mı kuzum
olur kuzum benim ne kadar suredir evlisin kiYok kuzm düşük oldi 2 ay önce kürtaj oldum kaldı öle ismim nasip gelecektekine onun vesilesiyle açtım burayi
ben çok eskiyim ama çocuk olduktan sonra girmem kısıtlandı iş çok olunca her yerede bakılamıyor:)Oh maşallah kuzm allah anali babalı büyütsün bura güzel topik herkes yok ama gelsinler seversin canim
hiç üzülme emin ol ki Rabbim en iyi zamanda verirYok kuzm düşük oldi 2 ay önce kürtaj oldum kaldı öle ismim nasip gelecektekine onun vesilesiyle açtım burayi
hoş geldin:)Merhaba hanımlar
Hoşgeldin canımmmMerhaba hanımlar