Off salgin var zatii. Dikkt et kuzuu. Uykun varsa uyu canim. Buralar bana emanet
Bana da geliyor galiba burun tikanikligi kronik zaten bende tm canim hayirli geceler sen de Allaha emanet ol mavişle gülizar gelir az sonra selamimi soyle berceste 2849505inci ruyasini görüyordur tatliya belli olmaz belki gelir belki gelmez

Kuzum benim bebis yok düşük oldu 2ay önce 20 yaş burayada melegim vesile oldu degistirmedim kaldı isim nasip etcek inşallah rabbim
Ayy cnm cok ozur dilerim. Valla ismine bakinca cocuk var sandim. Bu topikte kimseyi cok iyi tanimiorum o yuzden soruyorum surekli. Lutfen kusuruma bakma.

Ayy cnm cok ozur dilerim. Valla ismine bakinca cocuk var sandim. Bu topikte kimseyi cok iyi tanimiorum o yuzden soruyorum surekli. Lutfen kusuruma bakma.
Önemli değil kuzm soran çok alinmiyorum normal çünkü iiiym merak etme senin ne var ne yok anlat bakaim

Önemli değil kuzm soran çok alinmiyorum normal çünkü iiiym merak etme senin ne var ne yok anlat bakaim
Bende 25 yasindayim canim. Benimde 2 kez dusugum oldu. Cok iyi anliorum seni. 3. Hamileligimde kan pihtilasmam oldugunu ogrendigim icin kan sulanfirici igne kullandim hergun. Ve suan oglum sukur 1.5 yasinda. Insallh sende atlaticaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…