Sebebi esimin iş yerindeki muhasebeci ara ara değişir bu muhasebe ama hepside sinir bozucu yada ben ole algiliyom ogrenci bide bura üniversite çok esim pozitif komik konuşkan insan muhattapli konuya gelelim.
Bugün yemek yiyoruz bizimki nöbetçi olduğundan muhasebecinin yanına yardımcı alınmış bugün öğrendim nese
Arıyor bayan sesi duyunca tvnin sesini kisttim dinliyom bizimki yemek yiom ne oldu kizda biyerde ariza var sürekli ariyor falan filan bole neşeli pozitif konuşuyor kiziyolarr bizimkide gideriz oktay abiye gitmesin yani patrona hemen git tamm sıkıntı yok bisi dedi anlamadim güldü bizimki sonra kız nerdesin evdemi disardami yemek yiyom dedim ya çıkarım şimdi bakarim iyi tam hadi görüşürüz bay bay bizimkide tamm görüşürüz bay bunda bsii yok ama işi de kapat ne uzatiyon sinir oldum bizimki de kapatırken ergen ya dedi bende kim deidm yeni girdi bizim muhasebecinin yanina him deidm bana sen alındın galiba kızdın dedi gülerek yok banane deidm kizmissin alinmissin belli dedi bende ne bu samimiyet hepsen yüz veriyon oda ablami diyim küçük daha 21 yasinda ergen konuşması ole ben napiyim senin icinde bisi var halen güvenmiyon bana is bu bole yapacaksan verecem nöbeti aramasinlar falan resmimi olayim ben mecbur muhattab olacam onlarlan yalnismi ettim gereksizmi sizce buna benzer baska muhasebecilerlede yaşadım