• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende 25 yasindayim canim. Benimde 2 kez dusugum oldu. Cok iyi anliorum seni. 3. Hamileligimde kan pihtilasmam oldugunu ogrendigim icin kan sulanfirici igne kullandim hergun. Ve suan oglum sukur 1.5 yasinda. Insallh sende atlaticaksin
Anladım canım rabbim bagislasin benimde 3uncu düşük bakalim busefer nasil olacak 2 incisinde ameliyat oldum rahim perdesi tutunamiyormis bebek 3 uncude gelisemedi bilmiyom doktor ameliyattaki ilk gebelik belki ondan sonraki duzelir dedi

Anladım canım rabbim bagislasin benimde 3uncu düşük bakalim busefer nasil olacak 2 incisinde ameliyat oldum rahim perdesi tutunamiyormis bebek 3 uncude gelisemedi bilmiyom doktor ameliyattaki ilk gebelik belki ondan sonraki duzelir dedi
Kan pihtilasmasi testlerini yaptin mi cnm. Ondan da sebep olabilir.

Yok yaptırmadım bilmiyordum ki ozamn sunda düşük diyolar bilemedim
Canim bnce hic vakit kaybtmeden yaptr. Cunku bu testin sonucu zaten 1 2 ayi buluyor. Bu oyle bi illet ki eger kaninda pihtilasma varsa o igneleri kullnmadan mumkun degil (yinede Allhin taktoro) cocugun yasayamaz.. hic zamn kaybetme. Her dusuk insanin canindan can alio. Inan bn dogum yaptim ama o dusuklerimin acisini hala unutamiorum.

Canim bnce hic vakit kaybtmeden yaptr. Cunku bu testin sonucu zaten 1 2 ayi buluyor. Bu oyle bi illet ki eger kaninda pihtilasma varsa o igneleri kullnmadan mumkun degil (yinede Allhin taktoro) cocugun yasayamaz.. hic zamn kaybetme. Her dusuk insanin canindan can alio. Inan bn dogum yaptim ama o dusuklerimin acisini hala unutamiorum.
Haklısın eşime deyip gitmem gerek inşallah busefer nasip çıkmaz

Kız öğle yatmıyom 3saatlik uykuyla kalıyom
Kafan beynin konuşuyor yoruyon seni anliyom bizlen sohbet etme kapat teli beyin yoruluyor takiyon kendimizi hirpaliyoz bende arada oluyor öle gece beyin yorup bole seye aklimizi yitirmeyek yapma bole halimize şükür bizden kötüleri düşün ailemiz var her imkan ayaktayız güçlü ol kuzm

Haklısın eşime deyip gitmem gerek inşallah busefer nasip çıkmaz
Hayırlısı olsun canım kız bugün bi halsizlik oldu bende midem bulamdı fena oldum herkes dedi rengin gitti ben kimseye söylemedim şikayetlrrimi sadece annem ve ablam bilmesine rağmen hamileye benziyosun dediler bende yokkk dedim ama çıkarsa varya başımdan vurulmuşa dönerimm

Kafan beynin konuşuyor yoruyon seni anliyom bizlen sohbet etme kapat teli beyin yoruluyor takiyon kendimizi hirpaliyoz bende arada oluyor öle gece beyin yorup bole seye aklimizi yitirmeyek yapma bole halimize şükür bizden kötüleri düşün ailemiz var her imkan ayaktayız güçlü ol kuzm
Ben dinçim güçlüyüm şuan kafamda soru işretleri var biraz ama gece yatarkrn rahat yatamıyorumm

Back