- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.461
Napim bacım yatiyom ole takilayim eccuk dedim senHoş bulduk cane napion
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napim bacım yatiyom ole takilayim eccuk dedim senHoş bulduk cane napion
Hayır canım demin iki görümcemde aradı annem yanımda değil diye açmadım niri yazdı büyüğü aradıSizin durumlar nasil canim. Bi gelisme var mi. Esin hic aradi mi.
Uykuu yooookkk leyn dengem bpzulduuuuuuuNapim bacım yatiyom ole takilayim eccuk dedim sen
Anladım canım rabbim bagislasin benimde 3uncu düşük bakalim busefer nasil olacak 2 incisinde ameliyat oldum rahim perdesi tutunamiyormis bebek 3 uncude gelisemedi bilmiyom doktor ameliyattaki ilk gebelik belki ondan sonraki duzelir dediBende 25 yasindayim canim. Benimde 2 kez dusugum oldu. Cok iyi anliorum seni. 3. Hamileligimde kan pihtilasmam oldugunu ogrendigim icin kan sulanfirici igne kullandim hergun. Ve suan oglum sukur 1.5 yasinda. Insallh sende atlaticaksin
Benimde kız buaralr ole oldu yine iyi kalkiyordum bisi takinca beyin uyumuyorUykuu yooookkk leyn dengem bpzulduuuuuuu
Benimde kız buaralr ole oldu yine iyi kalkiyordum bisi takinca beyin uyumuyor
Senin ailenin tavri nedir. Fikirleri nedrHayır canım demin iki görümcemde aradı annem yanımda değil diye açmadım niri yazdı büyüğü aradı
Kan pihtilasmasi testlerini yaptin mi cnm. Ondan da sebep olabilir.Anladım canım rabbim bagislasin benimde 3uncu düşük bakalim busefer nasil olacak 2 incisinde ameliyat oldum rahim perdesi tutunamiyormis bebek 3 uncude gelisemedi bilmiyom doktor ameliyattaki ilk gebelik belki ondan sonraki duzelir dedi
Kuzm oku bigun gündüz uyuma bol bol oku gece yatmaya çalış takma kafanaDelircem sabah yatıyom 3saat yatıyom kalkıyomm deli oldumm
Yok yaptırmadım bilmiyordum ki ozamn sunda düşük diyolar bilemedimKan pihtilasmasi testlerini yaptin mi cnm. Ondan da sebep olabilir.
Canim bnce hic vakit kaybtmeden yaptr. Cunku bu testin sonucu zaten 1 2 ayi buluyor. Bu oyle bi illet ki eger kaninda pihtilasma varsa o igneleri kullnmadan mumkun degil (yinede Allhin taktoro) cocugun yasayamaz.. hic zamn kaybetme. Her dusuk insanin canindan can alio. Inan bn dogum yaptim ama o dusuklerimin acisini hala unutamiorum.Yok yaptırmadım bilmiyordum ki ozamn sunda düşük diyolar bilemedim
Kız öğle yatmıyom 3saatlik uykuyla kalıyomKuzm oku bigun gündüz uyuma bol bol oku gece yatmaya çalış takma kafana
Senin ailenin tavri nedir. Fikirleri nedr
Haklısın eşime deyip gitmem gerek inşallah busefer nasip çıkmazCanim bnce hic vakit kaybtmeden yaptr. Cunku bu testin sonucu zaten 1 2 ayi buluyor. Bu oyle bi illet ki eger kaninda pihtilasma varsa o igneleri kullnmadan mumkun degil (yinede Allhin taktoro) cocugun yasayamaz.. hic zamn kaybetme. Her dusuk insanin canindan can alio. Inan bn dogum yaptim ama o dusuklerimin acisini hala unutamiorum.
Cok uzuluyorum valla boyle kotu evlilikleri gorunce. Kadinlar adina uzuluyorum. Yipranan taraf hep biz oluyoruz. Rabnim hayirlisini ersin ne fiyim.Ailem arkamda biliyolar aynı şeyleri yaşıcağımı bana bırakmışlar sen kararını ver diyolar
Kafan beynin konuşuyor yoruyon seni anliyom bizlen sohbet etme kapat teli beyin yoruluyor takiyon kendimizi hirpaliyoz bende arada oluyor öle gece beyin yorup bole seye aklimizi yitirmeyek yapma bole halimize şükür bizden kötüleri düşün ailemiz var her imkan ayaktayız güçlü ol kuzmKız öğle yatmıyom 3saatlik uykuyla kalıyom
Valla bnce cikmasi senin icin daha iyi. Cunku dusuklerinin sebebi eger oysa enazindan cok bilindik bi tedavisi var. Ve Allhin izniyle o ignelerle belkide cocugunu kucagina alirsin.Haklısın eşime deyip gitmem gerek inşallah busefer nasip çıkmaz
Hayırlısı olsun canım kız bugün bi halsizlik oldu bende midem bulamdı fena oldum herkes dedi rengin gitti ben kimseye söylemedim şikayetlrrimi sadece annem ve ablam bilmesine rağmen hamileye benziyosun dediler bende yokkk dedim ama çıkarsa varya başımdan vurulmuşa dönerimmHaklısın eşime deyip gitmem gerek inşallah busefer nasip çıkmaz
Ben dinçim güçlüyüm şuan kafamda soru işretleri var biraz ama gece yatarkrn rahat yatamıyorummKafan beynin konuşuyor yoruyon seni anliyom bizlen sohbet etme kapat teli beyin yoruluyor takiyon kendimizi hirpaliyoz bende arada oluyor öle gece beyin yorup bole seye aklimizi yitirmeyek yapma bole halimize şükür bizden kötüleri düşün ailemiz var her imkan ayaktayız güçlü ol kuzm