- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.441
Off salgin var zatii. Dikkt et kuzuu. Uykun varsa uyu canim. Buralar bana emanetBenim çok fena uykum var şuan Bide Burnum tikandi UF ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off salgin var zatii. Dikkt et kuzuu. Uykun varsa uyu canim. Buralar bana emanetBenim çok fena uykum var şuan Bide Burnum tikandi UF ya
Bana da geliyor galiba burun tikanikligi kronik zaten bende tm canim hayirli geceler sen de Allaha emanet ol mavişle gülizar gelir az sonra selamimi soyle berceste 2849505inci ruyasini görüyordur tatliya belli olmaz belki gelir belki gelmezOff salgin var zatii. Dikkt et kuzuu. Uykun varsa uyu canim. Buralar bana emanet
Hoş geldin canımKızlarr nerdesiniz
Burdayim burdayimmLenyyyyy biri benimi cagirsi
Napiyon kiZ gülümBurdayim burdayimm
Napim bacim uzaniom. Sen napionNapiyon kiZ gülüm
Bende aynı napalim bu saatte normal dimiiNapim bacim uzaniom. Sen napion
aynn. Senin cocuklar kc yasinda canim. Senin yasin kc. Hazir basbasayken yakindan taniyalim birbirimiziBende aynı napalim bu saatte normal dimii
Kuzum benim bebis yok düşük oldu 2ay önce 20 yaş burayada melegim vesile oldu degistirmedim kaldı isim nasip etcek inşallah rabbimaynn. Senin cocuklar kc yasinda canim. Senin yasin kc. Hazir basbasayken yakindan taniyalim birbirimizi
Ayy cnm cok ozur dilerim. Valla ismine bakinca cocuk var sandim. Bu topikte kimseyi cok iyi tanimiorum o yuzden soruyorum surekli. Lutfen kusuruma bakma.Kuzum benim bebis yok düşük oldu 2ay önce 20 yaş burayada melegim vesile oldu degistirmedim kaldı isim nasip etcek inşallah rabbim
Nergisss var ya leynBana etkiket yok mu guli
Slm cane napıonSelammmmnaber canlarr
Önemli değil kuzm soran çok alinmiyorum normal çünkü iiiym merak etme senin ne var ne yok anlat bakaimAyy cnm cok ozur dilerim. Valla ismine bakinca cocuk var sandim. Bu topikte kimseyi cok iyi tanimiorum o yuzden soruyorum surekli. Lutfen kusuruma bakma.
Hoşgeldin caneeSlm cane napıon
Ooo balimmn hosgeldinn. Vallha sevindim gelmene. Ozledimm.. napiosunnSlm cane napıon
Hoş bulduk cane napionHoşgeldin canee
Bende 25 yasindayim canim. Benimde 2 kez dusugum oldu. Cok iyi anliorum seni. 3. Hamileligimde kan pihtilasmam oldugunu ogrendigim icin kan sulanfirici igne kullandim hergun. Ve suan oglum sukur 1.5 yasinda. Insallh sende atlaticaksinÖnemli değil kuzm soran çok alinmiyorum normal çünkü iiiym merak etme senin ne var ne yok anlat bakaim
Napim kızzz teyzemler falan burdaa ooohhhh vallaaaOoo balimmn hosgeldinn. Vallha sevindim gelmene. Ozledimm.. napiosunn
Sizin durumlar nasil canim. Bi gelisme var mi. Esin hic aradi mi.Napim kızzz teyzemler falan burdaa ooohhhh vallaaa