- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.401
Strestendir belki canim. Test yap oluncada yapcak bisey yok canimYaa kızlar bişey dicem kasıklarda ağrı var mide bulantısı ve göğüs ağrısı var gebelik olurmu yaaaa ben istemiyommmmmmmm 12gün var olurmu sizceee
Yaa kızlar bişey dicem kasıklarda ağrı var mide bulantısı ve göğüs ağrısı var gebelik olurmu yaaaa ben istemiyommmmmmmm 12gün var olurmu sizceee
Kafan epey karisik senin canim insallah ustesinden gelirsin
Nşallah canım yaaKafan epey karisik senin canim insallah ustesinden gelirsin
Güzelmişşşş
Bak bak: )
Ortalama 28 günde bir Düzenli adet gören biri için söyliyorum yumurtlamaya ağrısıdırYaa kızlar bişey dicem kasıklarda ağrı var mide bulantısı ve göğüs ağrısı var gebelik olurmu yaaaa ben istemiyommmmmmmm 12gün var olurmu sizceee
Allahım akıl fikir versin biz bekliyoz onu hasretizYine psikolojisi bozuk bi anne ve bicakladigi evladi.. 9 aylik henuz..
Allahim nasil.kiyiyorlar ya
Benimde 15 gün kala ole bi sağ sonra ikisi ara ara agri olmuştu inşallah tutmuştur canimOrtalama 28 günde bir Düzenli adet gören biri için söyliyorum yumurtlamaya ağrısıdır
Konu ne canımmKızlar size bisi dicem biraz morel bozuldu haksız sam deyin ona göre haksizim benmisim derim
Neee olur canım anlat bakam ne için kıskandınŞimdi biraz bizimkilen tartistik ben biraz kıskançlık yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?