- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 29
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.381
Canım diyo çektin yeter sen takıyosun olan sana oluyo diyoo hapis hayatı var yeter diyo ben anneme bile gelemiyodumm yaaa gerçekten yeteerHayirlisi olsun annenler ne diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım diyo çektin yeter sen takıyosun olan sana oluyo diyoo hapis hayatı var yeter diyo ben anneme bile gelemiyodumm yaaa gerçekten yeteerHayirlisi olsun annenler ne diyo
Ewet canımmm arkandayız diyolar ama eminsen diyolar bende eminim artıkGuli aile destek veriyomu teyzenler filan isde herkes
Yani tabiki senin kararin canimEwet canımmm arkandayız diyolar ama eminsen diyolar bende eminim artık
Gulicim canim hakkinda hayirlisi olsun.KızLarrrrrr
Geldim geldim örtüler attim lahana sardim bulaşık yika kahve iç yelegin önüne başladımKiz püsküllü gibi ne tek tek geliyorsunuz :)
Canim ben hem cocuk gelisimi okudum onlisans olarakCanim orda cok bilgilenirsin aileyle cocukla ilgili guzel seyler var esimle izledim. Gercekten faydali seyler var. Ben zaten genelde izlerim cocuk egitimini
Diyanetteydi ama
Canım diyo çektin yeter sen takıyosun olan sana oluyo diyoo hapis hayatı var yeter diyo ben anneme bile gelemiyodumm yaaa gerçekten yeteer
Bende yemek hazirlicam esime bi yere gtckler yedireyim yolculayimda gelirimGeldim geldim örtüler attim lahana sardim bulaşık yika kahve iç yelegin önüne başladım
Cocuk gelisimi bolumu cok farkli bi bolum amaCanim ben hem cocuk gelisimi okudum onlisans olarak
Hemde lisansim okuloncesi ya anlattiklarini biliyodum
Sadece degisik biseyler bulur muyum diye dinledim iyi di bence de
Oh kolay gelsin tadlim :)))Bende yemek hazirlicam esime arkadasiyla bi yere gtckler yedireyim yolculayimda gelirim
Şuan ne okuyorsun canimHayirlisi olsun canim zaman
O da cocuk gelisimi uzmaniymis canim soyledikleri bilmedigim seyler degilCocuk gelisimi bolumu cok farkli bi bolum ama
Pedogog cok farkli alan. Cocuk doktorasi farkli gelisimi farkli.
Okuloncesi ogrt. Okuyorm suanŞuan ne okuyorsun canim
Illaki biliyorsundur da uzmanlik farkli diyorum yani gercekten egitimleri iyiO da cocuk gelisimi uzmaniymis canim soyledikleri bilmedigim seyler degil
Yaa kızlar bişey dicem kasıklarda ağrı var mide bulantısı ve göğüs ağrısı var gebelik olurmu yaaaa ben istemiyommmmmmmm 12gün var olurmu sizceeeGulicim canim hakkinda hayirlisi olsun.
Ya bide not: BEGENMEEEEEE MEEEE MEEEE MEEE MEEE
Himm kacinci siniftasin. Iyi yapmissin anaokullarinda kadrolu filan calisabilirsibOkuloncesi ogrt. Okuyorm suan