- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.341
Kesmen lazm hemen fotonun uzerinde kalemli olan sembole tikalyip kirp diceksin geri gelip seciceksin canimBoyuttu büyük diyor kiz napcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesmen lazm hemen fotonun uzerinde kalemli olan sembole tikalyip kirp diceksin geri gelip seciceksin canimBoyuttu büyük diyor kiz napcam
Evet canım ne yesem hemen yanma doktor ilac vermisti ara ara kasik agrisi parfüm hiç kullanamiyordim şimdi kullaniom geri allahim işiInsallah bu ay olur canim. Ogrendikten sonra devam ettimi?
Sağol canimmmmMaşallah süperrrrrr
Anladim canim kac aylik duştuEvet canım ne yesem hemen yanma doktor ilac vermisti ara ara kasik agrisi parfüm hiç kullanamiyordim şimdi kullaniom geri allahim işi
Onuda denedim ayni hata bazen yüklüyor bazen bole oluyorKesmen lazm hemen fotonun uzerinde kalemli olan sembole tikalyip kirp diceksin geri gelip seciceksin canim
Anladim canm neyse bisverOnuda denedim ayni hata bazen yüklüyor bazen bole oluyor
2 aylik olacaktiAnladim canim kac aylik duştu
Atarim birazdan uğraşıp er napionAnladim canm neyse bisver
Napiyim kara kara dusunuyorum..Atarim birazdan uğraşıp er napion
Supelerin mi var kuzmNapiyim kara kara dusunuyorum..
Hiç bi şüphem yok.. aslinda.Supelerin mi var kuzm
Kiminde hiç belirti olmaz kzumHiç bi şüphem yok.. aslinda.
Beni hic birsey test yapmaya itmiyor.Kiminde hiç belirti olmaz kzum
Hayirlisi.. aynen :)Farketmez olsada inşallah hayırlısı olur
Dua et hep hepimizde allahim bizim de çocuklarımız olsun evimiz şen olsunBeni hic birsey test yapmaya itmiyor.
Öyle bazen canim sklıp dusunuyorum işte..
Kolay gelsin bende başlıyorum işlere mucks skma tadli caniniben evin islerini yapayim..
Slm canım Olsun cqnım sen gebesin yırma hayat zaten yorucu sen kendine kıymet verrrSelam kizlar bugun cok gec uyandim.
Kahvalti isim yeni bittii resmen