- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.361
Slm canım Olsun cqnım sen gebesin yırma hayat zaten yorucu sen kendine kıymet verrr
Ay valla cok uyudum hic boyle gec uyanmazdim
Internetm bitti ama esm yenilemis
Sizler ne yapiyosunuz
Esinle durum ne oldu canmNapim canom oturuyozz teyzemlerle kuzenlerle
Aynı canım değişwn bişey yok annemlerdeyim canım aramadı sormadıEsinle durum ne oldu canm
Hayirlisi olsun annenler ne diyoAynı canım değişwn bişey yok annemlerdeyim canım aramadı sormadı
Guli aile destek veriyomu teyzenler filan isde herkesAynı canım değişwn bişey yok annemlerdeyim canım aramadı sormadı
KralicePrenses mi dedi biri buyrun benim
Bende komsudan geldim kuran okuttuda annesi icin bi bakim kizlar ne eder dedimAyni anda gelmisiz bende tv izliyordum diger odada cocugun uyku egitimiyle ilgili guzel tuyolar aldim
Şarja bakmaya geldm simdi dolmamis hala.
Allah kabul etsin iyi yapmissin. Senin prenses nabiyor. Kizi da uye yapta tek kalmasin barim yaBende komsudan geldim kuran okuttuda annesi icin bi bakim kizlar ne eder dedim
Napsin zorla goturdum zaten agladi gitmem bn diye cok cekingen anasi gibi yavricak ,ordan kucuk yasin kitapcik verdiler de geldik bnim kitabim bir varmis bir yokmus okuyiAllah kabul etsin iyi yapmissin. Senin prenses nabiyor. Kizi da uye yapta tek kalmasin barim ya
Sosyal yap onuNapsin zorla goturdum zaten agladi gitmem bn diye cok cekingen anasi gibi yavricak ,ordan kucuk yasin kitapcik verdiler de geldik bnim kitabim bir varmis bir yokmus okuyi
Olmuyo ya inanki okadar utangac cekingen ki anlatamam daha bi kac aya kadar yabancilarda aglardi gitmezdi simdide bi kelime cikmiyo agzindan utaniyo skıyo kendiniSosyal yap onu
Ya tek yetisen cocuklar genelde boyle canim. Krese subyan okuluna filan gitse acilir kendini gelistirirOlmuyo ya inanki okadar utangac cekingen ki anlatamam daha bi kac aya kadar yabancilarda aglardi gitmezdi simdide bi kelime cikmiyo agzindan utaniyo skıyo kendini
Ay hayatta gitmez canim ya daha komsuya zor gituruyom hergun gordugu insandan kaciyo cekiniyo napcaz bilmem bide coj korkakYa tek yetisen cocuklar genelde boyle canim. Krese subyan okuluna filan gitse acilir kendini gelistirir
Aynen dosttaydi bende izledimAyni anda gelmisiz bende tv izliyordum diger odada cocugun uyku egitimiyle ilgili guzel tuyolar aldim
Şarja bakmaya geldm simdi dolmamis hala.
Canim orda cok bilgilenirsin aileyle cocukla ilgili guzel seyler var esimle izledim. Gercekten faydali seyler var. Ben zaten genelde izlerim cocuk egitiminiAynen dosttaydi bende izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?