- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.101
Optum kuzum valla bak yarin deme ben gittim ama uyuyamadim diye başini okşarimm..Uyu uyku eyi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Optum kuzum valla bak yarin deme ben gittim ama uyuyamadim diye başini okşarimm..Uyu uyku eyi gelir
Yaaa tamm beeegel buraya deliii pcom atlatcan inşallah mucksDe gedin bn pconun hasini yasiyom siz bilniyonuz ki kist dolu yumoslarim
Valla sarj bitti yoksa durcaktim hadi size iyi pcolarPcoyu at burraya ustumuze sal git tabeeee gel buraya
Yaaa tamm beeegel buraya deliii pcom atlatcan inşallah mucks
Biraz öyle oldu canımEvden mi gittin kUzm
Bide iyi pcolar diyo. Agliyor pcodan resmenValla sarj bitti yoksa durcaktim hadi size iyi pcolar
Yok canim gitmiyomus da kistler insulin direncini bari kirayim diyorum durduk yere kilo almiyim bariYaaa tamm beeegel buraya deliii pcom atlatcan inşallah mucks
O üzgündü teselli yani bisi değil yavrimhepimiz biriz
Valla gercekten oyle buraya zaten onun icin uye oldum yillarin pcolusu olaydi keske nikimBide iyi pcolar diyo. Agliyor pcodan resmen
Pco deme. Sana salarim kistleri he :)))O üzgündü teselli yani bisi değil yavrimhepimiz biriz
Abartma gulum sen git uyu hele hadi dert ssardi seni uyku iyi gelir :):)Valla gercekten oyle buraya zaten onun icin uye oldum yillarin pcolusu olaydi keske nikim
Eger rahatsan sevindim seni MUTLU görmek ne guzel iyi olmuşBiraz öyle oldu canım
Valla iyiyim canım hemide süperim rahatımEger rahatsan sevindim seni MUTLU görmek ne guzel iyi olmuş
TimammmmValla gercekten oyle buraya zaten onun icin uye oldum yillarin pcolusu olaydi keske nikim
Abartmiyom valla bi nik vardi oyle pkolu diye ne cektim su pcodan der ve kacarimAbartma gulum sen git uyu hele hadi dert ssardi seni uyku iyi gelir :):)
Kiz bunkadar iyi olman iyi biseymi bilemedimValla iyiyim canım hemide süperim rahatım
Sen get yat ayakta yation yatağa geçValla gercekten oyle buraya zaten onun icin uye oldum yillarin pcolusu olaydi keske nikim
Şimdilik iyi olabilir ama anı değerlendiriyorumKiz bunkadar iyi olman iyi biseymi bilemedim
Sen get yat ayakta yation yatağa geç