- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.380
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.721
Ponponlar nergiscigimde bu sefer sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ponponlar nergiscigimde bu sefer sanirim
Biraz telaffuzu zor gibi be gulum musab daha guzel degilmiOglum olursa huzeyfe istiyoruz esimle..
Heeee kesin ondaPonponlar nergiscigimde bu sefer sanirim
Ben kararsizim da esim onu istiyor belkim degisirmi. Yok yigenimin ismi o zaten :) olmaz. Bi olsunda dusunuruz evvel AllahBiraz telaffuzu zor gibi be gulum musab daha guzel degilmi
sağol canım çok şükür insanın evi gibi yok halılarımı yıkatmaya gönderdim giderken bugün geldiler miss gibi olmuşlarCok uzun oldu neysem :)) nabiyosun evine kavustun hadi gozunaydin
Hee iki musab olmaz o zaman yinede dusunursunuzBen kararsizim da esim onu istiyor belkim degisirmi. Yok yigenimin ismi o zaten :)
Ohh.. oyle tabiki canim..sağol canım çok şükür insanın evi gibi yok halılarımı yıkatmaya gönderdim giderken bugün geldiler miss gibi olmuşlar
eveeet bendeelazımsa veremPonponlar nergiscigimde bu sefer sanirim
OlcekmikiHee iki musab olmaz o zaman yinede dusunursunuz
:d yok tatlim nurdada var bendede yitereveeet bendeelazımsa verem
mor mor açtımDil-i bitab cicekler aciyor galiba evine geldi ya
huzeyfe musab da yakışıyor birlikteOglum olursa huzeyfe istiyoruz esimle..
Hayirlisi artik gulum. Burda o haberi alir o gunlerde gelir insallahhuzeyfe musab da yakışıyor birlikte
Tabikiiiii olcek umidini yitirme sakin biliyosun sen herseyi dememe gerek bile yok umit neydi Allah ti...Olcekmiki
RabbimdiTabikiiiii olcek umidini yitirme sakin biliyosun sen herseyi dememe gerek bile yok umit neydi Allah ti...
aminnnn inşAllahHayirlisi artik gulum. Burda o haberi alir o gunlerde gelir insallah
Senin de benim de.. tüm kardeslerin insallahaminnnn inşAllah
Allah var gam yok ümitsizlik yok imkansız yokRabbimdi
Rabbimdi
Nergisim naparsin bea morumAllah var gam yok ümitsizlik yok imkansız yok