- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.601
Hadi accik daha yat guliNapimm canım sabah 6da yattım 8buçkta kalktımm
Yatamam kiiiHadi accik daha yat guli
Valla makine alacam daha sonra kendime tasarim yapicamBerceste tee tee eeee bana bi entari dik olumu acep
Bizim ponponlu geldi..
Du bakim bidaha gelmismi
Evet gelmis :))
Valla makine alacam daha sonra kendime tasarim yapicam) olur dikeyim sole ponponlu conconlu
Iyimisin biraz gulisYatamam kiii
Oylemi bi entaimi var kiz.Soyle bni 38 beden gostersin olmami olu olu
Çpk şükür canımm napim düşünmemeye çalışıyon küçük görümcem le konuştum eşim onla konuşmuyo ama ben severim üzüldüm dedi adına ben kardeşini düzeltebilsem isterim aranız bozulmasın dedi ama olmuyosa yapcak bişey yok dedi sen hep benle konuşurdun
Iste sen yapinca olcakOylemi bi entaimi var kiz.
40 olsa olmami
Aa neguzel gorumcenin arayip konusmasi herkes yapmaz bunu .Sen iyice bi kafani dinle topla guzelce dusun hareket et oyle kolay olmamasi lazimÇpk şükür canımm napim düşünmemeye çalışıyon küçük görümcem le konuştum eşim onla konuşmuyo ama ben severim üzüldüm dedi adına ben kardeşini düzeltebilsem isterim aranız bozulmasın dedi ama olmuyosa yapcak bişey yok dedi sen hep benle konuşurdun
arkadaşım öncelikle izmirde oturduğunu biliyorum neden urfadan ev aldınız
urfaya dönüp oraya yerleşme düşünceniz mi var
eşiniz çok yanlış yapmış sonucta maddi manevi her paylaşımın sorumlulukları var bu evlilik kurumunda
sizin gerçeği öğrenme isteğinize bu şekilde cevap vermemeli
Aaaa hayırlı olsun canımBebegimin cinsiyeti erkekmis. Agiz tadıyla sevinemedim bile.
Saolsunn evett iyidirr aramAa neguzel gorumcenin arayip konusmasi herkes yapmaz bunu .Sen iyice bi kafani dinle topla guzelce dusun hareket et oyle kolay olmamasi lazim
Sagol canmAaaa hayırlı olsun canım
3buçuk yıllık evliyim 27 yaşındayım@uyuyan_kedi ben buralardayim gelebilirsin burda sorabilirsin soracaklarini da pcolu arkadaslarda var genel de muhabbet ediyoruz yani de. Bu arada kac yillik evlisin yasiniz kac?
Himm anladim ayniyiz.3buçuk yıllık evliyim 27 yaşındayım
Bu arada teşekkür ederim buraya etiketlediğin için@uyuyan_kedi ben buralardayim gelebilirsin burda sorabilirsin soracaklarini da pcolu arkadaslarda var genel de muhabbet ediyoruz yani de. Bu arada kac yillik evlisin yasiniz kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?