- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.581
6senelik canım az buz değil çocukta yokken bitsin
Sen simdi nerdesin canimCanım şuan 13 gün var ama bir kez oldu ilişki sonra olmadı inşallah olmaz yaa ben kalmadım kalmadım bu ay kalmam inşallah çünkü bişeyler yolunda gitmiyo
Saol canımmm6 yıl bir evliliğin yolunda gidip gitmeyeceğini gösterir arkadaşım artık birbirinizi en iyi şekilde tanıyorsunuz
ama yinede evliliği sonlandırmak için iyi düşünün derim hakkınızda hayırlısı
Annemdeyim canımSen simdi nerdesin canim
Hayır. KPSS'ye hazırlanıyorum.Hobi olarakta denebilir.. ama baska bi yere baslicam kermes icin filan yapicam yaparsam cnim.oğrencimisin?
GünaydınGünaydın
Kolay gelsin sanaHayır. KPSS'ye hazırlanıyorum.
Günaydın
Maşallah ikiniz de pek erkencisiniz :)
Evli misiniz yani kahvaltı falan hazırlamak için mi erken kalkıyosunKolay gelsin sana
Erken kalkan erken yol alir nabicaksin. Sabah 6 bucuk kalkar daha uyumam cok nadirdir
Evliyim hayir gunes dogarken uyuyamam.. yapmam gerekenleri yapiyorum okuyacaklarimi ediceklerimi flan egzerzizimi sonra esim vardiyali evde olunca cok erken yemiyor zaten benm kendi duzenim boyle :)) gunes gozume girdimi uyuyamamEvli misiniz yani kahvaltı falan hazırlamak için mi erken kalkıyosun
Nergisss etikette niye bni sona yazdindatliyi yazaydin o gelmedi ortmenim
Hoşgeldin gülümmmRastgele yazdim mavisim ,
vaaaav vaaaav vaaaavDikerim ayriyeten cizerim aksesuarlarini iyi secerim :) o asamalari gectik coktan canim ben calistim zateb bunun uzerine..
Hoşgeldin gülümmm
Gül gül Berceste gül ojj buldum nabiyon Beya?Morr MorrrDil-i bitab oj geldin beya
Kahvecekirdegi ol sen dd :)Biri MOR biri MAVİ biz ne olalim :)
Kestane rengine ne giderki
Napimm canım sabah 6da yattım 8buçkta kalktımmHoş buldum seker nabersin
Cok uzun oldu neysem :)) nabiyosun evine kavustun hadi gozunaydinKahvecekirdegi ol sen dd :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?