• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyse kızlar uykum yok ama yatmaya çalışcem tatlı rüyalarr
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Kararli olmak hayatta bazi seyleri daha kolay cozdürür.. seni istemeyenlerle ayni cati altinda durmanin ancak sana zarari olur yipranirsin.Senin konun önemli bi konu ayrica. Bu konuyu yabana atamaassin zaten o yuzden gitmen daha hayirli olabilir karsindaki fedakalarlik etmiyorsa.

Kizlar esim urfadan alcaklari ev icin bana 10 sene kredi oducez dedi.
Annesine sordum 2 sene oduceklermis.
Bunu ona soyledim . Niye yalan soyledigini evliligimizde guveni sarstigini falan.
Guvenmezsen guvenme canim oyle soylemek istedi dedi.
Kendini savunmaya gecis bicimi bagirmak hakaret etmek. Beni susturmak. Kiriliyorum vebana yalan soylemesi beni cileden cikariyor.
Canim senin konuna gelicek olursak.Bak esin degisik bi kisilik ben bunu anladim yazdiklarindan. Bu konular şakaya gelcek bi konu degil komik te degil.Ama sen evlenmeden önce sorduysan gecistirmis.olabilir. Yani oturup bunlari net sekilde konusmuyormusunuz.. yoksa kendi yapar eder haberin olmaz turündenmi? Bir ds kac yasinda esin canim

Canim senin konuna gelicek olursak.Bak esin degisik bi kisilik ben bunu anladim yazdiklarindan. Bu konular şakaya gelcek bi konu degil komik te degil.Ama sen evlenmeden önce sorduysan gecistirmis.olabilir. Yani oturup bunlari net sekilde konusmuyormusunuz.. yoksa kendi yapar eder haberin olmaz turündenmi? Bir ds kac yasinda esin canim
Hayir canim evlenmeden once sormadim.
Bu ev konusu yeni acilan bir konu. Bende bu pzt sordum. Para konularini net konuşmuyoruz bende yoldaykenn sormustumm oyle dedi inanamak istemedim. Kaynanama sordum oda 2 sene sadece dedi.
Esimde 2 seene oldugunu onaylandi. Inkar da etmedi laf olsun diue mi dedi onu anlamadim. Cunku yalani birgun dayanmadi.

26 yasinda

Hayir canim evlenmeden once sormadim.
Bu ev konusu yeni acilan bir konu. Bende bu pzt sordum. Para konularini net konuşmuyoruz bende yoldaykenn sormustumm oyle dedi inanamak istemedim. Kaynanama sordum oda 2 sene sadece dedi.
Esimde 2 seene oldugunu onaylandi. Inkar da etmedi laf olsun diue mi dedi onu anlamadim. Cunku yalani birgun dayanmadi.

26 yasinda
Demekki birsey sordugunda cevabini iki kere alman gerekicek.. bende bilmiyorum canim baska seylerde nasil o yuzden birsey diyemicem

Yaaa ewet sümüksü işte kızlar tardım edin nolurr

canım adetin kaçıncı günündesin
eğer 12-18 günleri arasında isen yumurtlama akıntısı bu aralarda korunmasız ilişki olursa gebe kalma ihtimalin yüksek
eğer adete yakın isen bazen geç yumurtlama veya ikinci kez yumurtlama olabiliyor bir adet döngüsü içinde dikkat et yine gebe kalabilirsin

Kıskanç çok kiskanc evimiz birken huzur bisi yoktu yeminle bende kin yok her seferinde yedim yuttum cekemiyor bizi esimde biliyor ama hakli da olsam beni üzüyor kaynanam hemen hastalara hemen streslere vuruyor oğlunu bi sekillde yola getiriyor buralara geldik ikiletmedim sırf uzak herşey daha iyi olur yapmadigini etmedi yinde evime gelip surat asıp bisi etmedim çünki tartışıp barış hiç bisi yok gibi anlatsam yuh dersiniz bu aralar güzel kavgasiz geçiyordu kendi çıkartıyor yok yere kurgular falan 46 yasinda elinde telefon wapsap twitr face instgram herseyi var ben asla misafirim onlar telefon alamam benim wapsab profile kadar kıskanıyor esimlen olan tekde koymam hayatta neşe bunlar gecelim yasanmis bitmiş korkudan bisi yapamiom kendi hayatımızı yasayamiyoz eşim kardeşi bize geldi bekar 10gun falan kaldi kucukde tatillerde gelir 13 yasinda ama evimde olan seyi anlatirlar laf için gönderip gittiklerindede laflar geliyor neymis karı kısmı kafelerde ne işi var eşim kardeşi ben çay içmeye dolanmaya gittik komsularima beni seviyorlar ovuyorlar cekemiyor herseyimi kısıkliyor annemden çok günde veya 2 günde bir ararım 1 saat iki saat oyuncak etmiş beni resmen aileme desem alırlar beni korkuom artık bikere olay oldu bidaha demedim bisimi ailem her türlü destek ama bana ne isi esim arkadasinin karısı gelirler arada daha ikigün tanimaylan evine ne aliyor sole bole bende kötü ahlaksiz olsa almaz dedim biz hicmi aktivitemiz olmasın yalnış bisimi yapiyoz deidm istiyor ben kimselen muhattab olmaym kaynanamin dostlugunada guvenilmiyor cani isterse arar engeller ona buna kizsin benden çıkartır oğluna kizsin bende sonra aramiycam bidaha ben tavırlı konismusum neymiş bagirmism yalannn
araya mesafe koy arkadaşım eşine bir aile kurduğunuzu gerekirse onun fikrini alacağınız konularda ona danışılabileceğini ama herşeyden ona bilgi verilmesi veya icazet almanız gerekmediğini söyle. onun yaşadığı dönem ile şimdiki dönem farklı. eşine senin haberin olmadan zaten birşey yapmam ama ben senlemi annenlemi evliyim bazen karıştırıyorum diyebilirsin incetmeden kırmadan
Benim kyvde de öyle idi zamanla anladı artık bizim bağımsız olduğumuzu kendimize göre bir yaşantı kurduğumuzu
hala bize geldiklerinde eşim dışarı çıksa nereye gitti biriyle görüşecekse kim görüştüğü diye sorar sorar
bende arkadaşı görüşecek erkek adam hep dizimizin dibinde duracak değil ya diyorum.
ben eşimin görevi nedeni ile tayinciyim kyv ve annemlerden uzağım inan bu tayinci olma işinde en çok uzakta olmayı seviyorum. biliyorumki yakında olsak arıza çıkar

Kizlar esim urfadan alcaklari ev icin bana 10 sene kredi oducez dedi.
Annesine sordum 2 sene oduceklermis.
Bunu ona soyledim . Niye yalan soyledigini evliligimizde guveni sarstigini falan.
Guvenmezsen guvenme canim oyle soylemek istedi dedi.
Kendini savunmaya gecis bicimi bagirmak hakaret etmek. Beni susturmak. Kiriliyorum vebana yalan soylemesi beni cileden cikariyor.

arkadaşım öncelikle izmirde oturduğunu biliyorum neden urfadan ev aldınız
urfaya dönüp oraya yerleşme düşünceniz mi var

eşiniz çok yanlış yapmış sonucta maddi manevi her paylaşımın sorumlulukları var bu evlilik kurumunda
sizin gerçeği öğrenme isteğinize bu şekilde cevap vermemeli

araya mesafe koy arkadaşım eşine bir aile kurduğunuzu gerekirse onun fikrini alacağınız konularda ona danışılabileceğini ama herşeyden ona bilgi verilmesi veya icazet almanız gerekmediğini söyle. onun yaşadığı dönem ile şimdiki dönem farklı. eşine senin haberin olmadan zaten birşey yapmam ama ben senlemi annenlemi evliyim bazen karıştırıyorum diyebilirsin incetmeden kırmadan
Benim kyvde de öyle idi zamanla anladı artık bizim bağımsız olduğumuzu kendimize göre bir yaşantı kurduğumuzu
hala bize geldiklerinde eşim dışarı çıksa nereye gitti biriyle görüşecekse kim görüştüğü diye sorar sorar
bende arkadaşı görüşecek erkek adam hep dizimizin dibinde duracak değil ya diyorum.
ben eşimin görevi nedeni ile tayinciyim kyv ve annemlerden uzağım inan bu tayinci olma işinde en çok uzakta olmayı seviyorum. biliyorumki yakında olsak arıza çıkar
Yan yanayken mutlaka cikar. Kesinlikle oyle..

canım adetin kaçıncı günündesin
eğer 12-18 günleri arasında isen yumurtlama akıntısı bu aralarda korunmasız ilişki olursa gebe kalma ihtimalin yüksek
eğer adete yakın isen bazen geç yumurtlama veya ikinci kez yumurtlama olabiliyor bir adet döngüsü içinde dikkat et yine gebe kalabilirsin
Canım şuan 13 gün var ama bir kez oldu ilişki sonra olmadı inşallah olmaz yaa ben kalmadım kalmadım bu ay kalmam inşallah çünkü bişeyler yolunda gitmiyo

Back