- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.385
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.621
Rica ederim istedigin zaman gelebilirsinBu arada teşekkür ederim buraya etiketlediğin için
pko ne zmn öğrendin tiroid varmı? sorguya çeker gibi olmuşum amaHimm anladim ayniyiz.
Yok hayir troidlerim normal.. bende tam anlamiyla 5 6 aydir ogrendim sende var sanirim troid?pko ne zmn öğrendin tiroid varmı?
evet varmış yeni öğrendim pkoyuda yeni öğrendim bi kaç ay olduYok hayir troidlerim normal.. bende tam anlamiyla 5 6 aydir ogrendim sende var sanirim troid?
Cok yuksekmi yoksa azmi? Ilacla duzeliyor sanki ya.. troidde engel biraz tabi gebeligwevet varmış yeni öğrendim pkoyuda yeni öğrendim bi kaç ay oldu
Yüksek. Ama çok yüksek değil ilaç kullanıyorum evet gebeliğe engel biraz hatta gebe kalınca bebeğin sağlığınada engel Allah korusun...Cok yuksekmi yoksa azmi? Ilacla duzeliyor sanki ya.. troidde engel biraz tabi gebeligw
Evet.. insallah duzelir zor is iste nabicaksin ugras durYüksek. Ama çok yüksek değil ilaç kullanıyorum evet gebeliğe engel biraz hatta gebe kalınca bebeğin sağlığınada engel Allah korusun...
evet eşimdede biraz sorun var bakalım kısmet artık uğraşıp duruyorumEvet.. insallah duzelir zor is iste nabicaksin ugras dur
Sende benim gibi.. tedbir bizden takdir Allahtan nabalimevet eşimdede biraz sorun var bakalım kısmet artık uğraşıp duruyorum
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinBebegimin cinsiyeti erkekmis. Agiz tadıyla sevinemedim bile.
Hoşgeldin canımBu arada teşekkür ederim buraya etiketlediğin için
Iyiyim Kuzm nasıl olalım özür diledim kv den sucluymusum ben esimle çok tartistik ole: (sıkıntı haloldiGunaydin tatli
Naber daha iyimisin
Adamı işe gönderiyoruz kuzm:)Hayır. KPSS'ye hazırlanıyorum.
Günaydın
Maşallah ikiniz de pek erkencisiniz :)
Aa bn kacirdim galiba noldu hayrolaIyiyim Kuzm nasıl olalım özür diledim kv den sucluymusum ben esimle çok tartistik ole: (sıkıntı haloldi
Amin canmAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Kv dun tartistik alınmış gucenmis eşim geldi kızdı bana tartistik ileri gidecekti kvyi arayip özür diletti falan bisiler alistim artik amanAa bn kacirdim galiba noldu hayrola
Hosgeldin tadlimMerhaba kızlar,
Bende geldim .
Vay amanin yarabbim hepimiz dertliyiz herhal.Iyide niye ozur diletti tovbe yarabbi sende gucenmissindir illaki karsilikli tartisma sonuctaKv dun tartistik alınmış gucenmis eşim geldi kızdı bana tartistik ileri gidecekti kvyi arayip özür diletti falan bisiler alistim artik aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?