- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.541
Evet ya neguzel olduk boyle bizz akraba gibi dahada ote sankiKızlarrr cansınızz valla görmedn sevmek bu olsa gerekk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya neguzel olduk boyle bizz akraba gibi dahada ote sankiKızlarrr cansınızz valla görmedn sevmek bu olsa gerekk
YatmeeeeKiiiizlaaaar ben yatiyoruuum yarin gorusuruuuuz insAllah hayirli geceleeeer Rabbim herdaim yar ve yardimcimiz olsun kendisinden başka kimselere muhtaç ettirmesin
Kesinlikleeeee seviyom siziiiiii Gul-i zar @brcstegul T Tatlianne20 N nur mawishKızlarrr cansınızz valla görmedn sevmek bu olsa gerekk
Dururdum da gozler gidiyor hakim olamiyoomSabah gelirim olma mii?Yatmeeee
Bak hele tatlianayi dovelim yarin
Olurr o vakittt ben buralardayım avukat arim bariiiDururdum da gozler gidiyor hakim olamiyoomSabah gelirim olma mii?
Amiiiin insAllah.Bnde yatcam gec yattim erken kalktimKiiiizlaaaar ben yatiyoruuum yarin gorusuruuuuz insAllah hayirli geceleeeer Rabbim herdaim yar ve yardimcimiz olsun kendisinden başka kimselere muhtaç ettirmesin
Bencede hıncımı alabiliremm hahahhahahBak hele tatlianayi dovelim yarin
GetmeeeeAmiiiin insAllah.Bnde yatcam gec yattim erken kalktim
Cimlerini yol bidaha ek bidaha yol bidaha ek oh beeBencede hıncımı alabiliremm hahahhahah
Anlastik canim cikiyorum maviş benim yerine yarenlik eder avukat isimli olanlari etiekt et konuya A avukat ayca A avukat1988 gibiOlurr o vakittt ben buralardayım avukat arim bariii
Ah canim ya gitmicemde kiz uyutmuyo sabah karnim acikti uyumam lazimGetmeeee
Cimlerini yol bidaha ek bidaha yol bidaha ek oh bee
yatttt o zamab canımmAh ya gitmicemde kiz uyutmuyo sabah karnim acikti uyumam lazim
Gulizarim sen se uyu uyumaya çalış , dinlenrsin biraz iyi olur kendine eziyet etme yarin bakarsin avukafaAh canim ya gitmicemde kiz uyutmuyo sabah karnim acikti uyumam lazim
He ya aslinda onun uyumasi lazimGulizarim sen se uyu uyumaya çalış , dinlenrsin biraz iyi olur kendine eziyet etme yarin bakarsin avukafa
Evet uyubkiz gulizaaar zarar zarrrr uyu hadiiiiiHe ya aslinda onun uyumasi lazim