- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.381
her yumurtlama da hamile kalınmaz Allah nasip edecekse tutar yoksa istersen on kere yumurtla ayda.Nur sen bilirsinnn bide palyaçooo bişeyy söyleyin her yumurtlayınca hamile kalınır mı bişeyler söyleyinnn
Anladımmm canımm saol canımmm yaaher yumurtlama da hamile kalınmaz Allah nasip edecekse tutar yoksa istersen on kere yumurtla ayda.
Normal unla firinda guzel.oluyor oyledeaynen mısır unum yok şuan alıcaktım markeete elime aldım sonra koydum pek kullanmam mutfakta balık almak da yoktu aklımda neyse fırında deneyim ben :)
Canim niye panik yapiyosun aknti yaniltici keesinligi olmayan bisey gelebilir normalYaaa ewet sümüksü işte kızlar tardım edin nolurr
Yaa normaşde akıntım var zaten ama bu deüişikkCanim niye panik yapiyosun aknti yaniltici keesinligi olmayan bisey gelebilir normal
:)) gunduz yatmak en nefret ettigim sey.aynen yatarim ben birazdan
Hastalik zamanin gelince dusunursun yorma kafani simdiYaa normaşde akıntım var zaten ama bu deüişikk
Aynen..her yumurtlama da hamile kalınmaz Allah nasip edecekse tutar yoksa istersen on kere yumurtla ayda.
Normal unlada yapabilirsin canim bnde cogu kez almam misir onu genelde beyaz un kullanirim.Buglama seversen onuda yapabilirsinaynen mısır unum yok şuan alıcaktım markeete elime aldım sonra koydum pek kullanmam mutfakta balık almak da yoktu aklımda neyse fırında deneyim ben :)
Tmm canımmmmHastalik zamanin gelince dusunursun yorma kafani simdi
Yok canim her yumurtlamada hamile kalamayan coook heleki bi sorun varsa cok zorNur sen bilirsinnn bide palyaçooo bişeyy söyleyin her yumurtlayınca hamile kalınır mı bişeyler söyleyinnn
CaaaaniiimKizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?