- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.401
Tabi canim kesin obizde yankili cagiririz olmamiBugun nergismorum gelmez. Evinin keyfini bi cikartir falan filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canim kesin obizde yankili cagiririz olmamiBugun nergismorum gelmez. Evinin keyfini bi cikartir falan filan
Basa corap orulur gel vatandas[/QUOTE]Ba="brcstegul, post: 54373582, member: 700629"]Ne öruyorsun
Biliyosun demekki dantelDil-i bitab havlu baslayacagim cok guzel desenler var ozendim gecen kadinlardan herkes birsey yapiyordu. Heryer kar doldu cikamiyorum ki dsari
Bazilari hala yokuşta canim :) iiyi aksamlar sen nabtin gordum sevdiceginiİyi akşamlar her şey yolunda mı :)
Cok sıkılganim kuzum ya en cok kitab okumada istikrarliyim :))Biliyosun demekki dantel
Kanevice isliyi herkes pek modacolmus bi akrabam siparis aliyo hatta cok guzel olmuslarCok sıkılganim kuzum ya en cok kitab okumada istikrarliyim :))
Igne oyasi basladim biraktim
Lifmi orsem kanalicemi yapsam havlumu yapsam netsem karsr veremedim
Kanavice yi ben cok seviyorum ama henuz oturtamadi. Yaa tam gzelce istikrarli yapmam lazmKanevice isliyi herkes pek modacolmus bi akrabam siparis aliyo hatta cok guzel olmuslar
Bebise battaniye or susleKanavice yi ben cok seviyorum ama henuz oturtamadi. Yaa tam gzelce istikrarli yapmam lazm
Canım ne yaptınnnBen de iyiyim. Şimdi evden çıkacağım ben de hastane randevum var. onu görmeye dün gidemedim, bugün gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.
Ben yanlış anlamışım...Bazilari hala yokuşta canim :) iiyi aksamlar sen nabtin gordum sevdicegini
gülizar hayal kırıklığı...Canım ne yaptınnn
Neden canımgülizar hayal kırıklığı...
Bakmadı bile.Neden canım
Demekki boşvercenn umudunu kes canım fazla heveslenmwBakmadı bile.
bir bakışına aldandım işte.. bu sefer karşıma beni gerçekten sevecek biri çıktı sanmıştım.Demekki boşvercenn umudunu kes canım fazla heveslenmw
Erkek milleti icin uzulme. Sen uzulmedikce pesine gelirler.. yine cikar hayirlisi olsunbir bakışına aldandım işte.. bu sefer karşıma beni gerçekten sevecek biri çıktı sanmıştım.