- 16 Ocak 2018
- 83
- 130
- 8
- 34
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.361
evet canim ben oyle biliyorum bir de hamile isen olabilirKızlarrr yumurtlama oluncamı sülük gibi akıntı oluyoo yardım edinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim ben oyle biliyorum bir de hamile isen olabilirKızlarrr yumurtlama oluncamı sülük gibi akıntı oluyoo yardım edinn
Cok guzel dene firin diyet icin iyi ama tavadaki kadar lezzetli olmuyotm canım fırında yapayım bakim nasıl olcak hamsi aldık aslında 1 tanede levrek aldım denemek için
Evet canım krem rengiiisülük ne kız sümüksü akıntı mı yumurtlama da yumurta akı kıvamında oluyomuş adı üstünde yumurtlamaa
ben de 1 de kalktim canim gec yazmisim birazİyi canım senden ben 6da yattım 1buçukta kalktımm baya yatmışsınn gıı
Hmm anladım canımmmben de 1 de kalktim canim gec yazmisim biraz
Limon bide. Benm bugulama tavam var buhariyla pisiyor mesela alti ustu kapali hava almiyor cevirriyosuntavada naısıl hamsi gibi mi kızartıyon
abooooo derkenABoooooo
Öyleee işteeee şuan istemiyorummmm inşallah bu ay olmazzabooooo derken
Sende dene sana da lazm beraber deneyelim bakalim kim uyucak :))antrenman olur
hadi yaa anladim canimÖyleee işteeee şuan istemiyorummmm inşallah bu ay olmazz
Bence hic uyanmamaliydin aksam oldu zaten yatma vakti geldiben yeni uyaninca
aynen yatarim ben birazdanBence hic uyanmamaliydin aksam oldu zaten yatma vakti geldi
Süluk bi hayvan dir canim. Baska dicektin herhalde..Evet canım krem rengiii
Yaaa ewet sümüksü işte kızlar tardım edin nolurrSüluk bi hayvan dir canim. Baska dicektin herhalde..
deneyelim kuzumSende dene sana da lazm beraber deneyelim bakalim kim uyucak :))
aynen mısır unum yok şuan alıcaktım markeete elime aldım sonra koydum pek kullanmam mutfakta balık almak da yoktu aklımda neyse fırında deneyim ben :)Cok guzel dene firin diyet icin iyi ama tavadaki kadar lezzetli olmuyo
hakkında hayırlısı olsun canım akıntı çok yanıltıyor fazla güvenmeÖyleee işteeee şuan istemiyorummmm inşallah bu ay olmazz
Tama canım saol inşallah bu ay olmazzzz yaaa şuan istemiyorummhakkında hayırlısı olsun canım akıntı çok yanıltıyor fazla güvenme