- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.341
Istememi bayilir uykusuzlugaberceste denemek ister misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istememi bayilir uykusuzlugaberceste denemek ister misin
Süyle bakemmmmmmBisey dicim olmicik
dime dimeBisey dicim olmicik
Kiz durduk yere naslaberceste denemek ister misin
Aynen bendeeeeeee molaDe gedin hele namaz kaldi gizlaaaa cok ozlemisim takimi yav dadlianayada cagirin
Bn tavada yapiyom cok leziz oluyo ama firindada guzel olar icini tuzla sogan seversen sogan sarimsak dogra biraz yag dok yollakızlaar levreği nasıl yapıosunuz?
Hadi gidekAynen bendeeeeeee mola
antrenman olurKiz durduk yere nasla
Bn tavada yapiyom cok leziz oluyo ama firindada guzel olar icini tuzla sogan seversen sogan sarimsak dogra biraz yag dok yolla
O cocugu yerim bn sevmeye geliriz kizlarlaben burda konu acarim belkim bu cocuk uyumuyo netcem diye
Evet canim normal unla misir ununu karistiriyorum hamsi gibi kizartiyorum levregin bi tarafi acayip lezzetli baska bi lezzet vartavada naısıl hamsi gibi mi kızartıyon
ben yeni uyanincaIyi aksamlar olcak baci
Yuksek ateste pisirme canim orta ateste pisir cok leziz oluyotavada naısıl hamsi gibi mi kızartıyon
Vaşş iyiymis beeben yeni uyaninca
tm canım fırında yapayım bakim nasıl olcak hamsi aldık aslında 1 tanede levrek aldım denemek içinEvet canim normal unla misir ununu karistiriyorum hamsi gibi kizartiyorum levregin bi tarafi acayip lezzetli baska bi lezzet var
İyi canım senden ben 6da yattım 1buçukta kalktımm baya yatmışsınn gııkizlar napiyosunuz
sülük ne kız sümüksü akıntı mı yumurtlama da yumurta akı kıvamında oluyomuş adı üstünde yumurtlamaaKızlarrr yumurtlama oluncamı sülük gibi akıntı oluyoo yardım edinn