- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.385
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.061
Ben gittim ama uykum geldi iyice hayirli gecelerYatmakkk yok telin karnı aççç mapam şarjda bakam dediydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gittim ama uykum geldi iyice hayirli gecelerYatmakkk yok telin karnı aççç mapam şarjda bakam dediydim
Ayy ne güldüm canımmm ahhhh bu kocalatr var yaaa ahhhhhhhValla ben de eşimi bogazlayacam birazdan. Oglan uyumak uzereydi indi yere yatti dedim bak ben dalmak uzereyim ben uyursam oglani yerden kaldir. Tamam ama ben de dalabilirim dedi. Ben tam uykuya vardim bana aşkım hadi kalk da oglani yatagina koy diyor. Tabi sonra uyku tutmadi beni. Simdi de kendi uyanmis gece gece napiyon telefonla diyo. E bre adam madem uyaniksin kalkip da koysana çocuğu beni niye uyandiriyon diyom ses yok. Fossuurr fossurr uyuyor.
Lennnnn yatmaaaa ben geldim gidiyonnBen gittim ama uykum geldi iyice hayirli geceler
Ben 4 yil olacak bebis yok canımvar evet bir tane 7 yıla göre daha 1 yaşında bir bebeğim var sizlerin
Rica ederim canımhoşbuldum canım teşekkür eederim
anladım canımBen 4 yil olacak bebis yok canım
Ennnn ne konuşuyonzzzz benm hakkımda dimedim miiiiEvet evet gitmistir artik.. nabicagiz bu kizi bilmem ki
Bende 6sene olcak canım 1düşük oldu çocuk yokkkanladım canım
gel gel bisey dicem bu gulizara sinir oliyorum
Bi insan bu kadar deli olur yani
Lennn yarınnnn bittinizzzzxIşsss bende uyuz dovecem onu evirip cevirip
HehehejeLennn yarınnnn bittinizzzzx
bizimde geç oldu uzun süren bir tedavi yorucu zamanlar rabbim böyle istemiş canım ama kafaya bu kadar takmasaydım diyorum yıprandımBende 6sene olcak canım 1düşük oldu çocuk yokkk
Ahhh yoksa gizlidende mi konuştunuzzzzzzNeler konuştuk bi bilsen gülizar
Anladım cnmm rabbim sabrını veriyorrr sen kaç senelik evlisin yaş nebizimde geç oldu uzun süren bir tedavi yorucu zamanlar rabbim böyle istemiş canım ama kafaya bu kadar takmasaydım diyorum yıprandım
Aynen canım ozelllAhhh yoksa gizlidende mi konuştunuzzzzzz
Tattttttttlııııııı lı lı lııııııAynen canım ozelll
EfindimmmmmmmTattttttttlııııııı lı lı lıııııı
27 canım 7 yıllık erken başlayınca serüven uzun geldiAnladım cnmm rabbim sabrını veriyorrr sen kaç senelik evlisin yaş ne
Bitttttttttttinnnn nnnnnnnn nnnnnnEfindimmmmmmm
TamammmmmmmmmBitttttttttttinnnn nnnnnnnn nnnnnn