- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.041
Anladım Kuzm Bend e biraz takilirm çıkarımBenim geliyor lodossslardan uykularim.birazdan cikarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım Kuzm Bend e biraz takilirm çıkarımBenim geliyor lodossslardan uykularim.birazdan cikarim
tabi burda mısınız her zaman
gel gel bisey dicem bu gulizara sinir oliyorumIdare edecez onuda bole kuzm
Işsss bende uyuz dovecem onu evirip ceviripgel gel bisey dicem bu gulizara sinir oliyorum
Bi insan bu kadar deli olur yaniIşsss bende uyuz dovecem onu evirip cevirip
okimBi insan bu kadar deli olur yani
Bi arkadaşa şaka ediyok
Sen nerelerdesin kimlerdesin necisin evli bekar
bingölde yaşıyorum evliyim sizlerSen nerelerdesin kimlerdesin necisin evli bekar
Len geliyom teker yanınızaaBen de şok nasil yapar boyle
Hepimiz evli bizde çocuk varmibingölde yaşıyorum evliyim sizler
Hortladin mi kizzzLen geliyom teker yanınızaa
Hoş geldin cnm bnmmerhaba ben yeni üyeyim uykum var ama uyuyamıyorum
Haha kiz sen hala zibarmadinmiLen geliyom teker yanınızaa
var evet bir tane 7 yıla göre daha 1 yaşında bir bebeğim var sizlerinHepimiz evli bizde çocuk varmi
Yatmakkk yok telin karnı aççç mapam şarjda bakam dediydimHortladin mi kizzz
lar bunlar öküz anam napcan takma sen canımValla ben de eşimi bogazlayacam birazdan. Oglan uyumak uzereydi indi yere yatti dedim bak ben dalmak uzereyim ben uyursam oglani yerden kaldir. Tamam ama ben de dalabilirim dedi. Ben tam uykuya vardim bana aşkım hadi kalk da oglani yatagina koy diyor. Tabi sonra uyku tutmadi beni. Simdi de kendi uyanmis gece gece napiyon telefonla diyo. E bre adam madem uyaniksin kalkip da koysana çocuğu beni niye uyandiriyon diyom ses yok. Fossuurr fossurr uyuyor.
Hayırrrr sizi gidi siziiiiiHaha kiz sen hala zibarmadinmi
hoşbuldum canım teşekkür eederimHoş geldin cnm bnm