- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.021
Sen git yatsanaaa aaaaaLeeeeeeeewnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen git yatsanaaa aaaaaLeeeeeeeewnnnnnnnn
Ben de şok nasil yapar boyleKız gulizar varya neler nelerrr bilemenn duyinca ben sok
Hadi hayirli geceler canim fatihalari unutma benjmde uyku geliyor yavastanya sarj bitti bitiyo hayirli geceler poncikler
Tmmcanim Allah razi olsun gorusuruz insaAllahHadi hayirli geceler canim fatihalari unutma benjmde uyku geliyor yavastan
Sendende arkadasim allah rahatlik versin guzelce dinlenki yarina dinc ol :)Tmmcanim Allah razi olsun gorusuruz insaAllah
Hayırlı geceler gülümya sarj bitti bitiyo hayirli geceler poncikler
Gitti galiba rahat konuşuruzBen de şok nasil yapar boyle
Merhaba canım hoş geldinmerhaba ben yeni üyeyim uykum var ama uyuyamıyorum
hoşbuldum arada trend konulara bakardım ama bugun uyuyamayınca oldum :SMerhaba canım hoş geldin
Azcuk var gelir biraZdanT Tatlianne20 senin uyku yokmu uyku
Evet evet gitmistir artik.. nabicagiz bu kizi bilmem kiGitti galiba rahat konuşuruz
Anladım canım buyur sohbete herzanam hosgeldin nerden necisin anlar bakemmhoşbuldum arada trend konulara bakardım ama bugun uyuyamayınca oldum :S
Mrb hosgeldin.hoşbuldum arada trend konulara bakardım ama bugun uyuyamayınca oldum :S
hoşbuldum teşekkürlerMrb hosgeldin.
Benim geliyor lodossslardan uykularim.birazdan cikarimAzcuk var gelir biraZdan
Idare edecez onuda bole kuzmEvet evet gitmistir artik.. nabicagiz bu kizi bilmem ki
tabi burda mısınız her zamanAnladım canım buyur sohbete herzanam hosgeldin nerden necisin anlar bakemm