- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.761
Sevdim seni bir kere baskasini sevemem deli diyorlar bana desinler degisemem memm mm mmmOlmaaa kızzz güllll hepp gülll delirme benim kadar aslaaa olmaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdim seni bir kere baskasini sevemem deli diyorlar bana desinler degisemem memm mm mmmOlmaaa kızzz güllll hepp gülll delirme benim kadar aslaaa olmaa
Tamam tip.Kızlarrr kpnuyu kapatabilirmiyizzz nolurrr sizlee başka şeyler konuşalımm kafam sizle dağılıyooo
Sevdim seni bir kere baskasini sevemem deli diyorlar bana desinler degisemem memm mm mmm
Allah hepimizden razi olsun insAllah canim keske elimizden fazlasi gelseSaol canım benimmm allh hepinizden razı olsun desteklerinizi esirgemedinizz
Asik olmus bizim berceste teee tee eeSevdim seni bir kere baskasini sevemem deli diyorlar bana desinler degisemem memm mm mmm
De ki sagolsun doyurdun ac degilim.Hahaytttt yemek yedinmi diye soruyooo
Aynnn durr kalksınnn ..........., .... YapcamDe ki sagolsun doyurdun ac degilim.
Yok benim balatalar yandi ondan bu kiz benm balatalari yakti kül ettiAsik olmus bizim berceste teee tee ee
Yooggg canımmmmmmYok benim balatalar yandi ondan bu kiz benm balatalari yakti kül etti
miss nettin bu gizaYok benim balatalar yandi ondan bu kiz benm balatalari yakti kül etti
Ne yapcanAynnn durr kalksınnn ..........., .... Yapcam
Ben etmedimmmmm valla bişey etmedimmm şuçluuu men değilemmmmm nayırrrrrre nolamazzzzmiss nettin bu giza
He. HeYooggg canımmmmmm
Ne yapcan
Dur kiz abartma tamam :)Ben etmedimmmmm valla bişey etmedimmm şuçluuu men değilemmmmm nayırrrrrre nolamazzzz
bak ogun bebem e taktik verdim sanada virem git o kocani kaldir kalkmazsa bitane patlat saklan yada dusur koltuktan akli basina gelsinDıtttttttt
Tmm tekmik atam mııı suratına yerde yatıyoobak ogun bebem e taktik verdim sanada virem git o kocani kaldir kalkmazsa bitane patlat saklan yada dusur koltuktan akli basina gelsin
He super olur saat gac oldu kalk hele de terlik firlat.Ise gitmedimiTmm tekmik atam mııı suratına yerde yatıyoo