- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.441
Aaaa inanmiorum.. peki esin ihtiyacini nasil karsilio.. baska bi kadin fln yok degil mi.O hayat yerlerde can cekisiyo diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa inanmiorum.. peki esin ihtiyacini nasil karsilio.. baska bi kadin fln yok degil mi.O hayat yerlerde can cekisiyo diyim
Yok kadin yok bni cok seviyo kocis hep seviyom derAaaa inanmiorum.. peki esin ihtiyacini nasil karsilio.. baska bi kadin fln yok degil mi.
Hahhh icime su serptin yeminlen.e o zamn sana cok is dusuo canim. Onu geri kazanmk icin napabilirsin senceYok kadin yok bni cok seviyo kocis hep seviyom der
Eeeee seven insan ilgisini sevgisini isteğini karısıyla yaşarrrrYok kadin yok bni cok seviyo kocis hep seviyom der
Essek sudan gelene kadar dovmek istiyom essekde yok adam olur heralde.Saka bi yana dua ediyorum napiyim canimHahhh icime su serptin yeminlen.e o zamn sana cok is dusuo canim. Onu geri kazanmk icin napabilirsin sence
Rabbim yardım etsin islah etsinnnnEssek sudan gelene kadar dovmek istiyom essekde yok adam olur heralde.Saka bi yana dua ediyorum napiyim canim
Cok bkltme bizi haaGızllaaa ben biraz uzancam yazarım sonra sabahladık 2 3 saatlik uykuyla ayaktayım başim ağriii
Benimkinin sevgi anlayisidq o isde napcan bacim herkesin sinavi farkli isdeEeeee seven insan ilgisini sevgisini isteğini karısıyla yaşarrrr
Rabbim duzsltsin insllh kuzum yaaEssek sudan gelene kadar dovmek istiyom essekde yok adam olur heralde.Saka bi yana dua ediyorum napiyim canim
Temem gııı gelcemmmCok bkltme bizi haa
Amiiiiin insAllahRabbim yardım etsin islah etsinnnn
InsaAllah duzelir evlilik zor biseyRabbim duzsltsin insllh kuzum yaa
Aynnn canımm bendeee sıkıntı çekiyomm ama ben kendimi yiyiyorum kimseye anlatamıyommm deliriyooommBenimkinin sevgi anlayisidq o isde napcan bacim herkesin sinavi farkli isde
Anlat kuzum delirme valla insan anlatinca birazcik rahatliyoAynnn canımm bendeee sıkıntı çekiyomm ama ben kendimi yiyiyorum kimseye anlatamıyommm deliriyooomm
Olmaz iste metabolizmani hareketlendirmiyorsun hem sagligina da iyi degilki kuzum.. ben bazen kendimi yuruyen su bidonu gibi goruyorum 3 litreye kadsr rahat iciyorum :))Su icemiyorum ya ilac icerken isde cok az iciyorum okadar
Vayyy cok mus be bn hic icemiyorum olmuyo gitmiyo ya hep boyleyimOlmaz iste metabolizmani hareketlendirmiyorsun hem sagligina da iyi degilki kuzum.. ben bazen kendimi yuruyen su bidonu gibi goruyorum 3 litreye kadsr rahat iciyorum :))
Belki gecirirdin onyargili olmssundur :)Disari cikmak istiyodum ama onla o an keyifli vakit gecirecegimi hissedemedigim icin gitmek istemedim
Simdi bos bos evdeym
Biseyde yapmiyorm
Yapilsa bir toz bir supurge guzel olur aslinda ..
Aksama yemekte yapmcam canm bisey istemiyor
Kesinlikle canim. Bazen duymak istedigin seyi baskalari soyluo ya cok iyi gelio insanaAnlat kuzum delirme valla insan anlatinca birazcik rahatliyo
Aaa özür dilerim bayaağaan :))Daha 30 olmadim lütfen
Marta kadar 29