- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.461
olsun ya insan olsun dimi diyesim geldi niyeyseKiz bn hepsini 22 23 saniodum vallha. Iyiki sormusum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun ya insan olsun dimi diyesim geldi niyeyseKiz bn hepsini 22 23 saniodum vallha. Iyiki sormusum.
Misafire gittim aksamadan misafir geldi erken kalktim yorgundum uykum geldiT Tatlianne20 sen dun neredeydin dadliana suyle bakalim niye yoruldun ne yaptin okadar
Kiz 23 olduguna pismanmisin niye uzuldun:)) çatlarsin tabe. Zaten gece hic bisey kaynatmadik ocak boşa yandi :))Ben bugün 23 oldumm((((
Görümcemdeydim canım yazamadımKiz 23 olduguna pismanmisin niye uzuldun:)) çatlarsin tabe. Zaten gece hic bisey kaynatmadik ocak boşa yandi :))
Belki gecirirdin onyargili olmssundur :)
Aglayalim bnce yaslandikolsun ya insan olsun dimi diyesim geldi niyeyse
Gulum noldu sana niye uzuldun kiz.Saoll canımm benimm
Oy canim ya vlla anlat dinleriz birbirimize akil veririzNlatsamm yer gökkk iner benim içinn sıkılıyom daralıyoom doluyorum neyse kızlarrr ben çıkım kötüü oldumm birazdan yazarımm
Oda Allahin emri nabicaksin canim hep 17 kalsaydik 18 olamadik diye catlardik.Aglayalim bnce yaslandik
Dusunme bu kadar at bakalim nolcak ne olmayacak. Yasayarak ogren canim kacarak degilIsim bitti diye mesaj mi atsam
Ama ruhumuz 17 be gulumOda Allahin emri nabicaksin canim hep 17 kalsaydik 18 olamadik diye catlardik.
Huuuu..Misafire gittim aksamadan misafir geldi erken kalktim yorgundum uykum geldi
Eminmisin bi yerler de var 17 dede sıkısmistrAma ruhumuz 17 be gulum
HuhuhuuuuuHuuuu..
Nabiyorsun gorunmadiinHuhuhuuuuu
Ne yapam bacım kahvaltı yaptık bisiler bisiler sonra dışarı çıkalım dedim yemek yedik disarda pazarı gördük geldik eve oturuyoz Kuzm dinleniyoz:))) sizler napiyorsinuzNabiyorsun gorunmadiin
Yenek yapcam canim yapasim yok da mecbur artikMavisim napiyor N nur mawish