- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.421
7 yil oldu canim.Ask evliligi degil malesef mantik yapayim dedim evlilikte mantikli degilmisim o an demekki sonuc pismanlik mutsuzluk huzursuzluk
Cici derken nasi bisey acabahahaaa giyindim cicilerimi. Adam kudurdu. Kusluk musluk dinlemedi atladi
Oyle deme kuzum ya. Vardr herseyde hayir. Insallh toparlanir yaa. Cani gonulden diliyorum bunu7 yil oldu canim.Ask evliligi degil malesef mantik yapayim dedim evlilikte mantikli degilmisim o an demekki sonuc pismanlik mutsuzluk huzursuzluk
Ayyyy sen beni güldürdün allah da seni güldürsün hepp canım yaaOgrercem ben kiz size merak etmeyin bacim
Gercekten cok zor cikis yolu da yok duadan baska bisey yapilmiyoAllah yardimcimiz olsun canm
zorr vallahi....
Benimkisi gogus dekoltesini cok sever. Bdnde nabza gore serbet verdim. Bol dekoltteli bi bluz altina daracik bi kot. Sac bas makyaj yapinca . Ooo ortalik yandiCici derken nasi bisey acaba
Cok sagolasin Allah razi olsun canim bnde duzelir diye yillardir katlaniyom zaten yoksa ilk seneden bitmistiOyle deme kuzum ya. Vardr herseyde hayir. Insallh toparlanir yaa. Cani gonulden diliyorum bunu
Aminnnn amimmmAyyyy sen beni güldürdün allah da seni güldürsün hepp canım yaa
Benimkisi gogus dekoltesini cok sever. Bdnde nabza gore serbet verdim. Bol dekoltteli bi bluz altina daracik bi kot. Sac bas makyaj yapinca . Ooo ortalik yandi
Aboooov nettin baciiiBenimkisi gogus dekoltesini cok sever. Bdnde nabza gore serbet verdim. Bol dekoltteli bi bluz altina daracik bi kot. Sac bas makyaj yapinca . Ooo ortalik yandi
Peki hic konustun mu esjnle bu konulari canim. Hani uzuluorum fln demio musun. Onun bakisi nedrCok sagolasin Allah razi olsun canim bnde duzelir diye yillardir katlaniyom zaten yoksa ilk seneden bitmisti
Gııı buuu napmış adamı delirtmişşş tık diye getmwmişş allahtanAboooov nettin baciii
Hehe . Biliom artik benimkinin huyunu suyunuGııı buuu napmış adamı delirtmişşş tık diye getmwmişş allahtan
Ayıp ayıppp suss gıı deliiHehe . Biliom artik benimkinin huyunu suyunu
Konusmammi dinlemiyo bagirip sinirlenip gidiyo bnde mesaj atarim cogu zaman ama isde huy degismiyo aslinda ozunde iyi insan ama bna iyi degil anlamiyo dinlemiyo inatciPeki hic konustun mu esjnle bu konulari canim. Hani uzuluorum fln demio musun. Onun bakisi nedr
Iyi parcalamamis adamGııı buuu napmış adamı delirtmişşş tık diye getmwmişş allahtan
Cinsel hayatiniz nasil peki. Ozel olacak biraz ama. Erkekler dayanamaz biliosunKonusmammi dinlemiyo bagirip sinirlenip gidiyo bnde mesaj atarim cogu zaman ama isde huy degismiyo aslinda ozunde iyi insan ama bna iyi degil anlamiyo dinlemiyo inatci
Aynn canııı mIyi parcalamamis adam
Ay bizbizeyiz kiz nolcakAyıp ayıppp suss gıı delii
O hayat yerlerde can cekisiyo diyimCinsel hayatiniz nasil peki. Ozel olacak biraz ama. Erkekler dayanamaz biliosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?