- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 478
- 36
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.381
Bakara suresini oku canimHahahahahaha
Sevdik geri vrrin mi?
d bu cocuklar cok fenaaaaaa
Esim mesaj atti hazirlan asagiya in diye.
Bende isim var evd eonlari halletcem dedim
Ne zaman biter vs dedi bende bugun bitmez dedim
Kotu mu ettm ne ettm.
Dus aldm biraz khran okuyup kendime geleyim beebegim icin....
Ben 27 canim 28 giricem. Kova burcuyum yukselenim boga ikisini de tasirim yerine gore :):)Burcum senin yas kcti.merak ettim
Ohh rahatladim. Kendimi cok buyuk hissediodum. Bnden buyuk birini gormk nr guxlBen 27 canim 28 giricem. Kova burcuyum yukselenim boga ikisini de tasirim yerine gore :):)
Niye guzellik :)) maviste 28 29 du sanirim.. kaprisli de 30.. 23 24 topikte degisiyor canimOhh rahatladim. Kendimi cok buyuk hissediodum. Bnden buyuk birini gormk nr guxl
Bu abiler hep ayni galina:-D:-D:):):) bak bak. Uyaniklara bak sen. Valla abim fazlalik gordu bi sure bizisora gecti gececek onlarinkide. Ama cocuk isleri hayrett verici. Cocukta bile "ben duygusu var iste degiserek buyucekler insallah
Daha 30 olmadim lütfenNiye guzellik :)) maviste 28 29 du sanirim.. kaprisli de 30.. 23 24 topikte degisiyor canim
Daha 30 olmadim lütfenNiye guzellik :)) maviste 28 29 du sanirim.. kaprisli de 30.. 23 24 topikte degisiyor canim
Kiz bn hepsini 22 23 saniodum vallha. Iyiki sormusum.Niye guzellik :)) maviste 28 29 du sanirim.. kaprisli de 30.. 23 24 topikte degisiyor canim
Kotu etmissin. Yerine gore yap tribini guzelim tersine tersine gider mersine bu kocalar ):) yine de gitseydin sklmstin zaten evde degilmi hemen kocamayin canim boyle basladi boyle gitmez hal yoluna girer zamanla belkim aaa :)
Bakara suresini oku canim
Evin huzuru icindir
Balimmmmm hosgeldinn. Gozumuz yolda kldiDeliii okuyomm laaa merak ettim ne konuşmuşsunuz dündn beri yokum gece görümceme gittim sabahladık netin şifresini bilmiyodu oğluda işe getti alamadımmm çatladım ordaaa meraktann kızlar ne yapıyoo diyee
Napam kı dediğim gibi görimcemdeydüm siz napıonuzBalimmmmm hosgeldinn. Gozumuz yolda kldi
Hayirli olsun yeni yaşın.Ben bugün 23 oldumm((((
Ooo en citirimiz sensin bak. Iyiki dogmussun kuzummm.kocacindan surpriz var miBen bugün 23 oldumm((((
Yookkk bacımmm kimsee de tık yoggOoo en citirimiz sensin bak. Iyiki dogmussun kuzummm.kocacindan surpriz var mi
Saoll canımm benimmHayirli olsun yeni yaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?