- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.101
mesajlar çok olunca geç goeuyom ablcik simdi gördüm bu mesajinj
Geç olsunda güç olmasın [/QUOTE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajlar çok olunca geç goeuyom ablcik simdi gördüm bu mesajinj
Canim yazdim yaaa.. akaid tasvvf ilmihal tcvid sohbt vs kursum.Ne kursu dedimdi arada kaynadi heral ,aynen kizlar canlar hayirli geceler diyem çikan bend e son çikan isiklari kapasin çok yazarsa ödersiniz he
Hee memleket niree duzenledim
Hee arada kaynadi kuzum çok olunca.. GüzelmişCanim yazdim yaaa.. akaid tasvvf ilmihal tcvid sohbt vs kursum.
Hemde cok guzel ya hocalrmz cok donanimli ve muhsbbetli masallahHee arada kaynadi kuzum çok olunca.. Güzelmiş
Rabbim aldigimiz ilmi yasamak nasip etsin merkeze gidebilrsek en büyük hayalim benimde derslere katılmak :)Hemde cok guzel ya hocalrmz cok donanimli ve muhsbbetli masallah
Amim canm amin insallah bi gün yasamakta nasip.olucak layikiyla.. burda girgir yapiyoruz bakma gercek hayatimiz cok baska.. yasantilar bakis acilari vs. O yuzden Rabbim yolunds ugrasanlardan etsin once insan olmayi ve ahlakimizi duzeltsin insallah canim.. biz karinca misali nasihata ihtiyacimz var almaya calisiyoruz kendimize yetemesekte.. o yerlerde olmaya gayret ediyoruz ki egilebilelimRabbim aldigimiz ilmi yasamak nasip etsin merkeze gidebilrsek en büyük hayalim benimde derslere katılmak :)
Insallah katilirsin canim nasip isi Rabbim nasip ediyor elhamdulillah herkese etsin hakkini veririrz insallahRabbim aldigimiz ilmi yasamak nasip etsin merkeze gidebilrsek en büyük hayalim benimde derslere katılmak :)
Tamm beaaGene yaramazlik peşinde bak bu saatte yemek adi mi verilir len dadlu aci Kovacaz seni pcolular olarak gorecen gününü
Hoşgeldin canım tabeq buyur canım aramizaBen de tam böyle bir başlık açmayı düşünmüştüm :) sohbet edelim, anlatın ben dinlerim. ben anlatırım siz dinlersiniz. Benim gibi sohbet etmek isteyen yalnızlar varsa beklerim :)
Pisttt hoşgeldin canmşşşşşş
Öylecanim her sey nasip iInsallah katilirsin canim nasip isi Rabbim nasip ediyor elhamdulillah herkese etsin hakkini veririrz insallah
Amim canm amin insallah bi gün yasamakta nasip.olucak layikiyla.. burda girgir yapiyoruz bakma gercek hayatimiz cok baska.. yasantilar bakis acilari vs. O yuzden Rabbim yolunds ugrasanlardan etsin once insan olmayi ve ahlakimizi duzeltsin insallah canim.. biz karinca misali nasihata ihtiyacimz var almaya calisiyoruz kendimize yetemesekte.. o yerlerde olmaya gayret ediyoruz ki egilebilelim