- 30 Mart 2017
- 11.889
- 17.015
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.121
Kiymalari yemiş yemiş gelmis bak hele dadluyaTamm beaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiymalari yemiş yemiş gelmis bak hele dadluyaTamm beaa
Hoşgeldin bayan :)Ben de tam böyle bir başlık açmayı düşünmüştüm :) sohbet edelim, anlatın ben dinlerim. ben anlatırım siz dinlersiniz. Benim gibi sohbet etmek isteyen yalnızlar varsa beklerim :)
Buyrun ?şşşşşş
Sanda günaydın nergisim salça olmaa bakemKiymalari yemiş yemiş gelmis bak hele dadluya![]()
AminnnnSabah şerifleriniz hayrolsun kizlar
Bugune guzel bi sözle ;
Ebü'l-Hasan eş-Şezali (k.s)
"Allaha Teala'nin verdigi iman ve Islam nimetini hatirla,bu nimeti elinden kaçirmamak icin onu sükür baģi ile baģla"
Amin.
![]()
Bekliyon mu iki gözümün çiçeğiBen var yollara ):)![]()
Bu dadluyu kim simartti bele bana dil uzatir uzat bakem o dili uzat uzat X (X=makasSanda günaydın nergisim salça olmaa bakem![]()
Amin canimSabah şerifleriniz hayrolsun kizlar
Bugune guzel bi sözle ;
Ebü'l-Hasan eş-Şezali (k.s)
"Allaha Teala'nin verdigi iman ve Islam nimetini hatirla,bu nimeti elinden kaçirmamak icin onu sükür baģi ile baģla"
Amin.
![]()
Yohk bende yol gozliremHeyyy koğuş kalk uyuyonuzmu giii![]()
Bekleyin bakem eccuk sabretin bee ozleyiniz adamlari: ))Yohk bende yol gozlirem![]()
Bu dadluyu kim simartti bele bana dil uzatir uzat bakem o dili uzat uzat X (X=makas)
Uzledik uzledik yeter beyaa:)Bekleyin bakem eccuk sabretin bee ozleyiniz adamlari: ))
Sonuna kadar cikar çocuğumbenim dilim uzundur var daha:))
![]()
Aaa zatinn bi ömür heriflesin zapret beaa:)Uzledik uzledik yeter beyaa:)
Sonuna kadar cikar çocuğum![]()
Aleyküm selam canım hoşgeldinSelam kizlaar