- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.061
Canim mi demistin acaba ne biliyim canim unuttumLen ben jçkuzum kelimeai sevmem kullanmamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim mi demistin acaba ne biliyim canim unuttumLen ben jçkuzum kelimeai sevmem kullanmamda
İsınirdi parmaklarin halbukiKızım kaç gunduz kombi bozuk soğuktan dondu parmaklarim kimseyle yazışmadim
Canim mi demistin acaba ne biliyim canim unuttum
İwett kuzum demem sevmemdeCanim mi demistin acaba ne biliyim canim unuttum
Dadli da var onunkinden isstiyoom Ucundan versing de yiyekYok guzelim inek bende özur dilerim olsa seve seve
[/QUOTE]Sifayildizi temizlik topiginde ki kankisini seviir beni sevmiiir
[QUE="nur mawish, post: 54313814, member: 857093"]Kimi neyi
Hahahha gulesim geldi tobe N nur mawish gece geceDadli da var onunkinden isstiyoom Ucundan versing de yiyek
Tamam apla ya ne kiziyorsun kuzu olmazsa inek olur dana olur :))İwett kuzum demem sevmemde
Benene yaav sen beni sevmisenKızım kaç gunduz kombi bozuk soğuktan dondu parmaklarim kimseyle yazışmadim
Ucundan budeHahahha gulesim geldi tobe N nur mawish gece gece
Tamam apla ya ne kiziyorsun kuzu olmazsa inek olur dana olur :))
Ucundan bude
E oda TM diyir sora vermiyir o inekleri otlatip durir basindaHahahha gulesim geldi tobe N nur mawish gece gece
[/QUOTE]Sifayildizi temizlik topiginde ki kankisini seviir beni sevmiiir
[QUE="nur mawish, post: 54313814, member: 857093"]Kimi neyi
Nergis kadin soguktan donmus sen trip atiyorsun bu havadaBenene yaav sen beni sevmisen
Tatli daha ineklerin danalarin meee dedigini saniyo idare edelimE oda TM diyir sora vermiyir o inekleri otlatip durir basinda
Haha aynenTatli daha ineklerin danalarin meee dedigini saniyo idare edelim
Tatli daha ineklerin danalarin meee dedigini saniyo idare edelim