- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 39
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.041
Bize eşşek lazm çifte atsin da tokusalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize eşşek lazm çifte atsin da tokusalim
Hadi bakalim kiz laflarin baya buyuk duruyor he :)) bende 28 olucam kismetse 24nde
Yohk ille de inek istirem benene benene o dadlinin ineklerinden istiremEşşek var canim olurmu :))
Aboooohepp öylw deyiler sendemiiHadi bakalim kiz laflarin baya buyuk duruyor he :)) bende 28 olucam kismetse 24nde
Giz her gece gelicim diyin iki yazip gidiyin zati bi bugün durdun bizleNeyse kızlarr bugün erken kaçar ben
Yok guzelim inek bende özur dilerim olsa seve seveYohk ille de inek istirem benene benene o dadlinin ineklerinden istirem
Napqm lee kocam ayakta bemde yatamm oda yatsınGiz her gece gelicim diyin iki yazip gidiyin zati bi bugün durdun bizle
Maalesef bende dedim tühhhAboooohepp öylw deyiler sendemii
24Bayanlar yaşlar kac tekrardan.. unutuyorumm
Anaammmm kaçç gibi meselaMaalesef bende dedim tühhh
Sendemi niniyle uyutuyorsun :))Napqm lee kocam ayakta bemde yatamm oda yatsın
Evet ya ona sinir oluyorum donup bakiyorum tekrar.Hemide en ustteydik bayadir onada baktim deminÇok hizli ilerlioz arada kaçan mesajlar oluyor ya
Yookkm gıı bem ayakta oluncca yatası gelmiiSendemi niniyle uyutuyorsun :))
35 gibi.. 40 yasindaki ablaya da kuzumlu konusunca buyuk sandim kiz :))Anaammmm kaçç gibi mesela
Anladim canim esin uyaniksa git tabi hadi boaver burayi ugrarsin soraYookkm gıı bem ayakta oluncca yatası gelmii
Len ben jçkuzum kelimeai sevmem kullanmamda35 gibi.. 40 yasindaki ablaya da kuzumlu konusunca buyuk sandim kiz :))
Sen badini seviyon beni sevmiyon ki artik