- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.881
Heeee tememmmmmmGiz anlamafin heral sen dombiksin biz igneyiz
Arkadasa bakip cikicam diyeydinKızz bi anda görümcem geldiii napanm
Hayir 4 seneye yaklastik.. cocuk isi de tabi ayri bi hüzün. RABBIM yardimcisi olsun herkesin canimEvet haklisin. Yeni mi evlisiniz. Cocuk yok heralde..
Heeeeyt be motive makinesi bacim gelmisAynen kuzuuuTig bile bizden iki beden büyüktür beee
Hahahahah heee oda tamam dicekti laa büyük gorümce oluncaaDur ben bi
Arkadasa bakip cikicam diyeydin
Kusura bakma canim. Sizleri tanimk amacli soruyorum. .Hayir 4 seneye yaklastik.. cocuk isi de tabi ayri bi hüzün. RABBIM yardimcisi olsun herkesin canim
Tamam bak hemen bak canim
Buyuk gorumcede akan sular durulyrHahahahah heee oda tamam dicekti laa büyük gorümce oluncaa
Gene yaramazlik peşinde bak bu saatte yemek adi mi verilir len dadlu aciBacilar ben gelirim 1 sate adama kiymali yumurta yapcam öptüm hepinzi
Benim de niyetim o iste
Sagol canim ya estaģfirullah sizin guzellikleriniz.. burdaki arkadaslarimin hepsi oyle..cirkinim cirkinKusura bakma canim. Sizleri tanimk amacli soruyorum. .
Anammm gordum gulcemalinii. Masallh cok hossunn
Büyük küçük ne fark eder kiz örümcek örümcektirHahahahah heee oda tamam dicekti laa büyük gorümce oluncaa
Aynn canımm küçük görümcemle süper aram ama büyükle öyle olamıyom yinede süper aramızz ona sıkıntımı anlatamamBuyuk gorumcede akan sular durulyr
Yoooggg canımmmm bennn aaaaSagol canim ya estaģ.. cirkinim cirkinvalla gormeyen kalmadi gulizar sayesinde :))
Senide gorek canim sende koy .Sen nerde oturuyosun bebeKusura bakma canim. Sizleri tanimk amacli soruyorum. .
Anammm gordum gulcemalinii. Masallh cok hossunn
Valla bende varrrr küçükkk süper büyükte iyi ama mesafe varrBüyük küçük ne fark eder kiz örümcek örümcektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?