- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Bizim seker hic dusmuyoki zati aklimiz fikrimiz datluo ara hepimiz in şeker dip yapmış demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim seker hic dusmuyoki zati aklimiz fikrimiz datluo ara hepimiz in şeker dip yapmış demekki
pis pco pis insülinBizim seker hic dusmuyoki zati aklimiz fikrimiz datlu
Yok kilmadim daha canim kilm gerek vakit geciyosen namaz kıldın mı canım T Tatlianne20 kayıplaraa karıştı gene
Aynen ya birakmiyolar bizi biz onlari birakalim amapis pco pis insülin
Yok kuzm yarın kılacak inşallah Kurt andan sonraki regel günüm onu bekledim artık ocak da hamis olurum inşallah 3 ay dedi ben beklemedim bu ay kalirim sandim ama regel olduğum ada sevindm ocak da inşallah rabbim nasip edersen namaz kıldın mı canım T Tatlianne20 kayıplaraa karıştı gene
amin canım hayırlısından naip etsinYok kuzm yarın kılacak inşallah Kurt andan sonraki regel günüm onu bekledim artık ocak da hamis olurum inşallah 3 ay dedi ben beklemedim bu ay kalirim sandim ama regel olduğum ada sevindm ocak da inşallah rabbim nasip eder
Allah kabul etsin yavrucuklar darısı bana inşallah vaktinde beraber kilalim sabah öğlen akşam gece kıldım diye haber verelim birbirimizevakit varda iyice geçe kalınca zor geliyor hadi kılalım
Evet canim kilalim .Nergis topik ilk siradavakit varda iyice geçe kalınca zor geliyor hadi kılalım
Amin canim .Sende baslayinca daha guzel olur dualar ederiz birbirimizeAllah kabul etsin yavrucuklar darısı bana inşallah vaktinde beraber kilalim sabah öğlen akşam gece kıldım diye haber verelim birbirimize
huu sayenizdeEvet canim kilalim .Nergis topik ilk sirada
dua deyince dua listesi yapsak ya bizde rabbi hebli minessalihıyn vs okuyalımAmin canim .Sende baslayinca daha guzel olur dualar ederiz birbirimize
Evet canim hep beraber oldu guzel hos sohbetlerin devami olur insaAllahhuu sayenizde
Okuyalimda konu disi olurmu acaba ban yemeyelimdua deyince dua listesi yapsak ya bizde rabbi hebli minessalihıyn vs okuyalım
amin Rabbim muahbbetimizi daim etsinEvet canim hep beraber oldu guzel hos sohbetlerin devami olur insaAllah
he o da var bi soralım Mune burda dua listesi yapsak konu dışı olurmu banlanır mıyızOkuyalimda konu disi olurmu acaba ban yemeyelim