- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Olur canim yarin hallederiz berceste gelsin okuruz insaAllahsakınca yoksa kendi aramızda da ayrı bi liste yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canim yarin hallederiz berceste gelsin okuruz insaAllahsakınca yoksa kendi aramızda da ayrı bi liste yaparız
tmm canımOlur canim yarin hallederiz berceste gelsin okuruz insaAllah
Geldim nabersinizzzzz:) beni bı topice etiketleyeblsnz :) senin mi burası?1var2yok gel kız
İvet benim eski ve kimsesizdi caanlandiralim dedik hoşgeldin naberGeldim nabersinizzzzz:) beni bı topice etiketleyeblsnz :) senin mi burası?
Canlansın tabi :) iyiym smdi geldm bı yandan yemek yiyorum bu saatte mi demeyin öyle dengesizim siz napıonuzz:)İvet benim eski ve kimsesizdi caanlandiralim dedik hoşgeldin naber
Hosgeldin tatlış anniiii:))Kızlar napionuz bakem
Hosbulduk takdim napiomHosgeldin tatlış anniiii:))
Sende ben gibi bisi yiyosun galiba konuşmana bakınca ahahahahahaHosbulduk takdim napiom
Ahahah yok kzum saçlarımı yarayıp ordum:)Sende ben gibi bisi yiyosun galiba konuşmana bakınca ahahahahaha
Canlansın tabi :) iyiym smdi geldm bı yandan yemek yiyorum bu saatte mi demeyin öyle dengesizim siz napıonuzz:)
Ya ben kendim öremiyorumAhahah yok kzum saçlarımı yarayıp ordum:)
Ooohhhh missssss:) iyi yapmışsın anın bebiş ne kadarlık böyle nickini görünce sorasım geliyo:)Ahahah yok kzum saçlarımı yarayıp ordum:)
Gel ben öremYa ben kendim öremiyorum
Yukardan yana oruyom kuzm kolay:)Ya ben kendim öremiyorum
Güzel oruyon mu ona gore: DGel ben örem
Kzum ben bunu açarken hamistim ama düşük oldi değiştirmesini inşallah yine nasip edecek rabbim 2 aylikti şimdi 3 ayı bitircektik nasip değilmiş 1 ay oldu kurtaj olaliOoohhhh missssss:) iyi yapmışsın anın bebiş ne kadarlık böyle nickini görünce sorasım geliyo:)