- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Hic maharetim yok o konuda
Yukardan yana oruyom kuzm kolay:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukardan yana oruyom kuzm kolay:)
Düz örgü deil mi öreriz öremezsen sinirlenir saçını başını yolarım dıomuşumGüzel oruyon mu ona gore: D
Bende uyduruyorm kuzm dökülüyor dış aldım kimse yokken misafir vardı eşimin kardeşi abisiylen gitti Bend e dusa girdimHic maharetim yok o konuda
Aaa özür dilerim ben blmıodum Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallahKzum ben bunu açarken hamistim ama düşük oldi değiştirmesini inşallah yine nasip edecek rabbim 2 aylikti şimdi 3 ayı bitircektik nasip değilmiş 1 ay oldu kurtaj olali
düz baliksirti farketmezDüz örgü deil mi öreriz öremezsen sinirlenir saçını başını yolarım dıomuşum
Önemli değil kuzm normal herkes ole sanıyor ismimi melegimin niyetine açtım ole kalacakAaa özür dilerim ben blmıodum Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah
Afedersin ya :/
İyi yapmisin sihhatler olsunBende uyduruyorm kuzm dökülüyor dış aldım kimse yokken misafir vardı eşimin kardeşi abisiylen gitti Bend e dusa girdim
Ayy inşallah hayırlı haberlerini alırız kuzun kalsın tabi :):)Önemli değil kuzm normal herkes ole sanıyor ismimi melegimin niyetine açtım ole kalacak
Tmm otur şuraaaaa sjsjsjjjssdüz baliksirti farketmez
Geldim ör hadiTmm otur şuraaaaa sjsjsjjjss
Heyecanlandım su içiimGeldim ör hadi
Tuttum altı oremHeyecanlandım su içiim
Kıııızzz tatlış anniiiii tutuver ucundan
Gel gel yer cokqBende şuraya yerleseyim
HosgeldiiiinnBende şuraya yerleseyim
Hep sen soktun aklına bununTuttum altı orem