- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.341
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Bnim ucu gecti dort oldu beside bulur yatana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnim ucu gecti dort oldu beside bulur yatana kadar
Hayir olsun canim bisey filanmi dokundu acaba adet gunun degil daha demiYok esim maća gitti arkadaslariyla.. karnina agri girdi niyeyse.. telefonda sarjda cok elindeydi bugun ellemiyim daha ttelefonu uykum da geldi
tm canım sana hayırlı gecelerYok esim maća gitti arkadaslariyla.. karnina agri girdi niyeyse.. telefonda sarjda cok elindeydi bugun ellemiyim daha ttelefonu uykum da geldi
gız didik ya gıt gıt gıdaakHayir olsun canim bisey filanmi dokundu acaba adet gunun degil daha demi
Bilmiyorum canim izinden geldim gelesiye nadiren agriyor boyls.. yollarda iyics usuttum sanirim ev sicak yani.Hayir olsun canim bisey filanmi dokundu acaba adet gunun degil daha demi
Hayirli agrisiz gecelerrrr caniiiim
gız didik ya gıt gıt gıdaak
Sicak su koy ayaklarina canim Allah rahatlik versin...Bilmiyorum canim izinden geldim gelesiye nadiren agriyor boyls.. yollarda iyics usuttum sanirim ev sicak yani.
Yok anam tam uyucam saplaniyor bilrrek mi yapiyor karnim midem anlamadimki yum. Etkisi de olabilir ama bukadar olmazdi yaaHayirli agrisiz gecelerrrr caniiiim
Yeerrmmmm herşeyi yerimmm sizi de yyerimmmmmmhe miss e isikolsuna bdv ciye tatlı yapar yapar yediririz o zaman
Yumurtam sicaaakgız didik ya gıt gıt gıdaak
geleli böyleyse üşütnme olabilirBilmiyorum canim izinden geldim gelesiye nadiren agriyor boyls.. yollarda iyics usuttum sanirim ev sicak yani.
Kiz bizim alt kazan dairesi yer sicaktan yaniyor zatenSicak su koy ayaklarina canim Allah rahatlik versin...
Ooh ne ala sen ye biz alakYeerrmmmm herşeyi yerimmm sizi de yyerimmmmmm
Zaten gelince basladi o dönemhe
geleli böyleyse üşütnme olabilir
Aa iyiymis dur bnde geliyomKiz bizim alt kazan dairesi yer sicaktan yaniyor zaten
bizi yime kız tatlı veririk biz sanaaYeerrmmmm herşeyi yerimmm sizi de yyerimmmmmm
ozaman ık mık deme yumurtlayım ağrıya razıyım benZaten gelince basladi o dönem
Ilaca basladin ya ondanmiki.Uyutmicaz seniYok anam tam uyucam saplaniyor bilrrek mi yapiyor karnim midem anlamadimki yum. Etkisi de olabilir ama bukadar olmazdi yaa
uyurkene biraksin barimozaman ık mık deme yumurtlayım ağrıya razıyım ben