- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Canim organik sirkemi?elma sirkesi içicem onu da salatalıklı yaptım bi ara elmalı yapim bklm bir de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim organik sirkemi?elma sirkesi içicem onu da salatalıklı yaptım bi ara elmalı yapim bklm bir de
Ben olabilirim hihihiAnnem mi aboo nerde
Tombis kim nerdeKim tombis bu tadli kadun kim bende kilo almaya çalışıyorum kiz
evet saraçoğlunun sitesinden karışım çok faydalıymış normal çiflerde bile yükseltiyormuş olasılığı deney yapılmış (tedavi uygulayanlarda tüp aşılama vs ) kullananlarda yüzde yükselmişNettenmi getirttin bunlari
Canim anca ben olurum senin annen aramizda 4 5 yas farklaBen olabilirim hihihi
NerdeeeTombis kim nerde
Olur sen ol arada değişirizCanim anca ben olurum senin annen aramizda 4 5 yas farkla
sende karşı taraftasın heeKim tombis bu tadli kadun kim bende kilo almaya çalışıyorum kiz
Efendim geldimNerdeee
yok değil ama cidden verdim ya 2 kiloSirke organik degilss kullanma canim tavsiyem. Ama organik cok faydali
:) allah evladina anne yapar seni insallah canim benim briicik annem var yeter banaOlur sen ol arada değişiriz
emme bebişin tutunmayı engelliyoKuzm maydanoz da etkili zayiflaya
Kız ben severim seniq yerummm yanaklardansende karşı taraftasın hee
Midene zarar olur.organik tadi cok guzdl elma sirkesi.. mis gibi..yok değil ama cidden verdim ya 2 kilo
Yaa biliyordum bunu iltihap mikrop sogan suyu falan iyi geliyor diye biliyordimemme bebişin tutunmayı engelliyo
hoşgeldin yapim yapim diyorum üşeniyorum hiç yapmadım bi deGeldim
Sirkeyi kendiniz yapsanız daha iyi olur.
Hoşgeldin bidih:)Efendim geldim