- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- Konu Sahibi Dil-i bitab
De get adam topige gec galdim diyeydin ya canimGeldum Geldum kacilar adam iş çıktı gitti anca gelebildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
De get adam topige gec galdim diyeydin ya canimGeldum Geldum kacilar adam iş çıktı gitti anca gelebildim
bilmezdim ne olduğunu öğrendimden beri tık yokArtik bilmiyorum canim bayadir doktorada gitmiyorum ya unuttum adet de olmayinca yumurtlama catlama pek olmuyo bnde
Düşünmedim değil yaniqq tam zamanında gettiDe get adam topige gec galdim diyeydin ya canim
Nergisim limonlu su icsene oda cok etki yapiyo limon elma dilimleri atiyom bn surahiye bi gunde bitiiyom guzel oluyoönceden oluyordu zayıfken 54 kilo iken yumurtlama olatrk takip etmedim ama 33 35 40 en fazla 45 güne oluyordu şimdi 70 kusur gün bekleyip ilaçla otla çöple olsdum beklesem hiç gelmeyecek sanırım o yüzden kesssinlikle zayıflamam gerek
hoşgeldin tatliannecikGeldum Geldum kacilar adam iş çıktı gitti anca gelebildim
Ahh ah netsek ki kokunden kazisak kistleribende unuttum hatta hiç öğrenmedim önceden
bilmezdim ne olduğunu öğrendimden beri tık yok
zayıflamaya mı diyonNergisim limonlu su icsene oda cok etki yapiyo limon elma dilimleri atiyom bn surahiye bi gunde bitiiyom guzel oluyo
Anladim canim duzelicek insallah..önceden oluyordu zayıfken 54 kilo iken yumurtlama olatrk takip etmedim ama 33 35 40 en fazla 45 güne oluyordu şimdi 70 kusur gün bekleyip ilaçla otla çöple olsdum beklesem hiç gelmeyecek sanırım o yüzden kesssinlikle zayıflamam gerek
Hoş bulduk melegim napiyonhoşgeldin tatliannecik
Hiiiii hosgeldin tatlisDüşünmedim değil yaniqq tam zamanında getti
Evet canim devamli icilirse zayiflatiyozayıflamaya mı diyon
gördüğün gibi canım dert yanıyoz sen de ne var ne yok .)Hoş bulduk melegim napiyon
Ne gizz gülmem lazım senin annen gelmişHiiiii hosgeldin tatlis
elma sirkesi içicem onu da salatalıklı yaptım bi ara elmalı yapim bklm bir deEvet canim devamli icilirse zayiflatiyo
Nettenmi getirttin bunlarihe bi de bal arı sütü polen propolis aldım sarçoğlundan ilk sabah akşam yiyodum şimdi tek sabah yiyom bir haftadır fln
Annem mi aboo nerdeNe gizz gülmem lazım senin annen gelmiş
Ben gecen sene ne bulduysam katiyodum elma limon portakal taze nene tarcinelma sirkesi içicem onu da salatalıklı yaptım bi ara elmalı yapim bklm bir de