Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü haber: alınan ceza puanları silinmez
vay koc
mune benim yerime bidahaki sefere bu arkadasi banlarsin
bu güzeldi
Rüşvet haa
sanki masal anlatiyon bir varmis bir yokmus forumun birinde bir mune varmis bu mune kurallara uymayan herkesi tek tek banlarmis,
birgun bu forumda bir konu acilmis kizlarda seytana uymuslar ve yine kurallara uymamislar derken bu mune gelmis yine ve kizlara,
kizlar cekirge kac kere sicrar demis bunu duyan kizlar 4 bir yana kacismislar ama kotu sandiklari mune insafa gelmis ve birdaha yapmamalari icin uyarmis,
o saatten sonra anlamislar ki aslinda mune o kadarda korkulacak biri degilmis sonra iste onlar ermis muradina biz cikalim kerevetine
Ben bu muneyi çok merak ettim...Acaba nasıl biri :)
kızlar gece gece moralinizi bozmak istemem ama şu konuya bi ara bakın isterseniz
ibretlik bi konu Allah kimseyi bu duruma düşürmesin onları da tez elden kurtarsın inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/602790-caresizim-hangihastahaneye-gidelim-bakin-lutfen.html
bence kocamaaaan gözleri vaaarrr
bizi daha iyi görebilmek iciiinnn :18:
kocamaaan kulaklari vaarrrr
bizi daha iyi duyabilmek iciiiinn :18:
kocamaaaan elleri var
cekirge yakalamak iciiinnn :18:
bakmaya korkuyorum cikamiyorum sonra etkisinden :26:
gecn burda bir foto gördüm görmez olaydim
Başımda 360 derece dönebiliyor böylece hiçbir konuyu ya da üyeyi gözden kaçırmıyorum
Başımda 360 derece dönebiliyor böylece hiçbir konuyu ya da üyeyi gözden kaçırmıyorum
kızlar gece gece moralinizi bozmak istemem ama şu konuya bi ara bakın isterseniz
ibretlik bi konu Allah kimseyi bu duruma düşürmesin onları da tez elden kurtarsın inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/602790-caresizim-hangihastahaneye-gidelim-bakin-lutfen.html
ne süphe efendim siz cevirmeyin zahmet etmeyin biz döneriz sizin basinizin etrafindaBaşımda 360 derece dönebiliyor böylece hiçbir konuyu ya da üyeyi gözden kaçırmıyorum
anladım canım sadece erken teşhisin önemine vurgu yapıyor konu o açıdan hazır aklımdayken sizlerle paylaşmak istedim, kusura bakmayın
Tokalaşmak
Sebep: Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik
21-10-2012 22:49
Sahibi: Mune
Hiç 10
buldum cezamı tabiki mune vermiş atmış beni siteden eli titremeden