Doğuma Hazırlık CANER VE ERDEM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
şaka bi yana ben şahsen çok severim caner ve erdem isimlerini. hem de bilinen isimler, kolay kolay yanlış telaffuz edilmez. siz karar verdiyseniz hiç şaşmayın, kimse kimsenin koyduğu ismi beğenmez zaten bu zamanda.

Ben Erdem ismini beğendim..
Anlamı çok güzel.. Bu zamanda artık anlamsız şekil şukul isimler koyuluyor, hiç beğenmiyorum.. Erdem ismi gayet güzel.. Hem isimler kişiliği de etkilermiş. :)

O kadar çok çınar doldu ki ortalık kusasım geliyor. Her 5 çocuktan 6'sı çınar.

Erkeklerde cinar eymen kizlarda sare veya sonuna alakasiz eklenmis nurlu isimler basi cekiyor. Gina geldi artik. Ayrica sirf bilinmedik isim koyalim diye tuhaflasmaya luzum yok. Uhud ne ya. Savas yapilmis bir meydan. Araplar koymuyordur onu, bize ne oluyor? Klasik bir ecrin vakasi. Hic bir arap kizina "verilmis ucret" diye seslenmez mesela. Biz yapiyoruz ama. CUNKU COK DEGISIK

Merhaba hanimalr CANER VE ERDEM isimleri hakkindaki duanceniz neler acaba .. bir aydan az vaktmiz kaldi ama isim bulamdik henuz
Nolur artık Çınar koymayın
Her iki çocuktan biri Çınar
Erdem çok güzel bi isim
Her yaşa uygun agırlığı olan bi isim
Caner yerine can daha güzel bence

Ay evet eymen cınar
Ecrin bıktırdı :)

Çok merak ettim:)

bi de böle "değişik" diye koydukları isimler ilerde çocuğa illallah ettiriyor ama anne babanın umrunda değil.

benim ismim eski ama pek yaygın olan bir isim değil. ama yaygın olan başka bir isme benziyor ve SÜREKLİ yanlış anlayıp yanlış telaffuz ediyor insanlar. karşılıklı ilişkilerde sorun değil de, bir yere başvuru yaparken KASTAMONUNUN KEEESİ (aslında k harfi değil de, örnek verdim) diye özellikle belirtmem gerekiyor ismimi.
çok sinir bozucu bir şey cidden. çocuklarınıza bunu yapmayın.

ha benim ismin kaynağı antin kuntin olsun diye değil, ölmüş büyüklerden birinin ismi. çekiyoz mecbur

Yaw şu zevklere dayalı konuları şurada açmayın, birisi çıkar ahmet,mehmet koy daha güzel der diğeri ahmet,mehmet güzel değil çınar,kuzey koy der...

Burada kafan daha da karışacak benden söylemesi...

Bu arada seçtiğin isimleri bende beğenmedim...

Erdem güzel. Caner eh iste. Bebekler ikizmi? yoksa bunlari cift isim olarakmi koycaksiniz? Ikizlerde bir uyum olur CanErdem:)) ama cift isim olarak yakismiyor

Sıradan isimler katogarisinde ikisi de popüler isimmi olsun geleneksel mi önce ona karar verin öyle arayın

Aslinda canim modern anlami guzel ve tek sefer de erkek ismi gibi algilanan isim istiyorum ortalik da cok konan isimler den olsun istemiyorum .. herseyde konmus valaa .. yardimci olun lutfennnn icimize sinmiyor hicbisey her isme bi kulp takilio ..

Erdem güzel. Caner eh iste. Bebekler ikizmi? yoksa bunlari cift isim olarakmi koycaksiniz? Ikizlerde bir uyum olur CanErdem:)) ama cift isim olarak yakismiyor

Yok canim ikiz degil tek olacak iki isim ayri ayri dusndum ama icimde sinmedi klasik ama baska da bulamioz .. tek isim koymak istiyorum ama bulamdim icime sinen .. aysima kizmin adi net soylenen anlami hos ama fazlada olmayan isim ariyorum

Canim secenek bulunur diye actim konuyu yoksa acamm tek basina zor oluyor belki farkli bir isim cikar icime sinen diye.. ama yok iste

Çünkü çok değişik ve çok Arapça. Araplardan daha Arapçıyız

Off şu forumun en sevmediğim huyu: hep aynı isimlerin beğenilmesi ve önerilmesi.

Kadın 2 isim hakkında yorum istiyor. Iki isim de gayet güzel ve anlamlı.

Ama yok... "Bence Çınar koymalısın" diye yorum yapılıyor.
Son 5 senede 100 000 lerce Çınar doğdu, yetmedi mi?

Yetmeeeğğğzzz... Ülke çınarland olana kadar devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…