Doğuma Hazırlık CANER VE ERDEM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ygmraysm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
47
31
3
34
Merhaba hanimalr CANER VE ERDEM isimleri hakkindaki duanceniz neler acaba .. bir aydan az vaktmiz kaldi ama isim bulamdik henuz

Esinle senin icinize ne siniyorsa onu koyun. En onemlisi bu bence. Baskalarinin bu konu uzerine fikri cok onemli degil.

Erdem isminin anlamı güzel bu ikisi içinden seçim yapacaksanız bence Erdem olmalı. Kimseye çocuk ismi hakkında ahkam kesemem çünkü ileride oğlum olursa koymayı düşündüğüm ismi duysanız çıldırırsınız Ama bence mantıklı. Bu işler böyle ne istiyorsanız o olsun :)

Herkesin düşüncesi farklı olacaktır. İstediğiniz isimleri koyun fakat lütfen değişik olacak diye saçma isimler koymayın. Daha bugün bir resim gördüm. Kızın ismini venüs koymuşlar yok artık dedim ya

İkisi de çok hoş. Ama erdem bir tık daha üst bana göre. Günümüzde bulunması epey güç bir şey oldu erdem; bu yüzden daha kıymetli.

dede ismi + hancan olabilir.

ya da dur dur. ERTUĞRUL etrafımda ertuğrul cort, ertuğrul cart diye bir sürü bebek peydah oldu. meğer sebep şu diziymiş

artık çocukların isminden hangi sene doğduklarını anlayabiliyoruz. malum dizilerle belirleniyor artık en çok konan isimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…